Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΞέσπασε σε κλάματα ο Καπουτζίδης: «Τηλεφώνησα στους γονείς μου και τους είπα...

Ξέσπασε σε κλάματα ο Καπουτζίδης: «Τηλεφώνησα στους γονείς μου και τους είπα ευχαριστώ που με κάνατε άνθρωπο»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star το πρωί της Παρασκευής μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια με 176 “ναι” από την ολομέλεια της Βουλής.

Εκφράζοντας τη συγκίνησή του, ανέφερε ότι πριν μπει στη Βουλή, κάλεσε τους γονείς του και τους ευχαρίστησε για τη δύναμη που του δώσανε και για το γεγονός ότι τον αγάπησαν και τον αποδέχτηκαν όπως είναι.

Εκφράζοντας την ελπίδα του για έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τη δυσκολία της συζήτησης για τη σεξουαλική του ταυτότητα και κανένας γονιός δεν θα ντρέπεται για το παιδί του, τόνισε τη σημασία της αγάπης που προέρχεται από την καρδιά και δεν διακρίνει φύλο.

Ανέφερε ότι η αγάπη δεν έχει γεννητικά όργανα και δεν διακρίνει φύλο, και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους γονείς του για τη δύναμη που τους έδωσαν.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του καθώς μιλούσε, αναδεικνύοντας τη σημασία της αγάπης και της αποδοχής στην κατανόηση της προσωπικής ταυτότητας και στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης.

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά