Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΞέσπασε ο Στάθης Αγγελόπουλος: «Ήμαρτον! Όλη μέρα ασχολούμαστε με τους γκέı»

Ξέσπασε ο Στάθης Αγγελόπουλος: «Ήμαρτον! Όλη μέρα ασχολούμαστε με τους γκέı»

«Όσον αφορά τα παιδιά, υπάρχει το αρσενικό και το θηλυκό, αυτή είναι η φύση. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα»

Εκνευρισμένος φάνηκε Στάθης Αγγελόπουλος για τον ντόρο που προκάλεσε η ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων.Ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» έκαι αναφέρθηκε και στην ξαφνική περιπέτεια που περνάει με την υγεία της τα τελευταία 24ωρα η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Ξαφνιάστηκα διότι εγώ είδα στη σκηνή μια Ζωζώ Σαπουντζάκη πάρα πολύ όμορφη και πολύ δυναμική, οπότε δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Όταν κάναμε πρόβα, αυτό που είχα παρατηρήσει είναι ότι ήταν πολύ αδύνατη. Εύχομαι να το ξεπεράσει γιατί η Ζωζώ είναι μία», ανέφερε ο Στάθης Αγγελόπουλος για τη γνωστή ηθοποιό.

Δείτε το βίντεοΣε ερώτηση για το νομοσχέδιο που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια, ο λαϊκός τραγουδιστής σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν τη διαφορετικότητα, ό,τι κάνουν στο κρεβάτι τους, καλά κάνουν και το κάνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση για την υιοθεσία παιδιών. Δεν συμφωνώ σε όλα».

«Το να παντρευτούν και να κάνουν ότι θέλουν στο κρεβάτι τους είναι οκ. Αλλά όσον αφορά τα παιδιά, υπάρχει το αρσενικό και το θηλυκό, αυτή είναι η φύση. Δεν μπορεί ένα παιδί να μεγαλώσει χωρίς τη μαμά, είναι αφύσικο. Έχουμε ασχοληθεί πάρα πολύ με τα ομόφυλα ζευγάρια, υπάρχουν άλλα προβλήματα στον ελληνικό λαό», τονίζει ο Στάθης Αγγελόπουλος.

«Όλοι εσείς εκεί στα πρωινάδικα, ήμαρτον! Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα, από το να ασχολούμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους gay. Του αγαπάμε, τους στηρίζουμε, έχω φίλους γκέι, αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα. Ας σταματήσει όλο αυτό», ξεσπά κλείνοντας τις δηλώσεις του στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Τα πιο σημαντικά