Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
PlusΞέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Με αποκάλεσε σίχαμα»

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Με αποκάλεσε σίχαμα»

Με αφορμή την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις ομοφοβικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του.

Πιο συγκεκριμένα, έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και της καταγγελίας της συζύγου του για ξυλοδαρμό. Ο γνωστός ποινικολόγος προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη και στη συνέχεια μια νέα απάντηση από τον δικηγόρο ξεσήκωσε θύελλα.

Γιώργος Λιάγκας: «Με αποκάλεσε σίχαμα και προέτρεψε τον κύριο Κυριακού να με απολύσει»

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έβγαλε ανακοίνωση και με αποκάλεσε σίχαμα γιατί τολμώ να πάρω συνεντεύξεις και να προβάλλω ομοφυλόφιλους και προέτρεψε τον ιδιοκτήτη του καναλιού, τον κύριο Κυριακού να με απολύσει πάραυτα. Τότε δεν είδα κανένα εισαγγελέα να παρεμβαίνει, όταν ένας λειτουργός της δικαιοσύνης βγήκε δημόσια και αποκάλεσε σίχαμα έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του. Αυτό δεν ήταν ομοφοβική αναφορά; Και προέτρεψε τον ιδιοκτήτη του καναλιού τον κύριο Κυριακού να με διώξει. Δυστυχώς δεν με έδιωξε, μου ανανέωσε το συμβόλαιο. Άλλοι φύγανε από πόστα εκείνες τις ημέρες…» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά