Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΞέσπασε ο Γιάννης Κατινάκης: «Θέλεις τον γκέι με πίσσα και πούπουλα και...

Ξέσπασε ο Γιάννης Κατινάκης: «Θέλεις τον γκέι με πίσσα και πούπουλα και το βράδυ να δέρνεις τη γυναίκα σου»

Αντικρουόμενες απόψεις και ενίοτε ακραίες παραφωνίες κατακλύζουν τη δημόσια σφαίρα γύρω από τον γάμο oμόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία το τελευταίο διάστημα.

Με αφορμή τις ατελείωτες συζητήσεις που έχουν ανοίξει για το επίμαχο θέμα ο Γιάννης Κατινάκης τοποθετήθηκε σχετικά μέσα από ένα αιχμηρό βίντεο στο TikTok.

«Η γνώμη είναι περιττή όταν αφορά ζωές άλλων ανθρώπων»
«Το ξέρω ότι θα φάω πολύ hate αλλά δεν πειράζει είναι η γνώμη μου και έχω νευριάσει πάρα πολύ. Θέλω να τοποθετηθώ για όλο το ζήτημα που έχει προκύψει για τους γάμους ομοφυλόφιλων και την τεκνοθεσία παιδιών.

«Τι με νευριάζει εμένα πολύ… Δεν χρειάζεται όλοι να έχουμε μία γνώμη στα πάντα. Πολλές φορές αυτή η γνώμη είναι περιττή όταν αφορά ζωές άλλων ανθρώπων».

«Όταν ένας διπλανός μας θέλει να κάνει παιδί αφορά κάποιον η γνώμη μας; Μας πέφτει λόγος; Όχι. Όταν ο διπλανός μας θέλει να υιοθετήσει κάποιο παιδί μετράει κάπου η γνώμη μας; Όχι, μετράει η γνώμη των αρμόδιων φορέων που θα αποφασίσουν αν το ζευγάρι είναι κατάλληλο για να μεγαλώσει ένα παιδί».

«Άπαξ και πληροί τις προϋποθέσεις υπάρχει κάποιος λόγος να έχουμε γνώμη εμείς πάνω σε αυτό; Κανένας λόγος δεν υπάρχει! “Όχι” λένε “γιατί αν ένα παιδί έχει ομοφυλόφιλους γονείς θα δεχτεί μπούλινγκ στο σχολείο”. Να μην δεχτεί! Να γίνουμε άνθρωποι να εκσυγχρονιστούμε και να μην δεχτεί! Εσένα δεν σε ψήνει να μεγαλώσεις το παιδί σου με τρόπο που δεν θα επιτίθεται σε άλλους ανθρώπους; Όχι θα πρέπει το θύμα να κρυφτεί και να προστατευτεί. Αυτή η λογική μας έχει καταστρέψει!».

«Χρήσιμο θα ήταν να μην λέμε στους ανθρώπους τι να κάνουν για να μην δεχτούν μία επίθεση, θα ήταν καλό να λέμε στους ανθρώπους που επιτίθεται να σταματήσουν να το κάνουν».

«Το βασικό πρόβλημα των ανθρώπων είναι η ομοφυλοφιλία η ίδια»

«Δεύτερον το βασικό πρόβλημα των ανθρώπων δεν είναι η τεκνοθεσία, είναι η ομοφυλοφιλία η ίδια. Ζούμε σε μία ομοφοβική χώρα και πάνω στην ομοφυλοφιλία δεν θεωρώ ότι μπορεί να υπάρχει θέμα γνώμης αλλά θέμα γνώσης. Είναι κάτι το φυσιολογικό επιστημονικά αποδεδειγμένα. Γι΄αυτό θεωρώ ότι οι γνώμες δεν χρειάζονται για ξένες ζωές».

«Αν ο καθένας κοιτούσε τη δική του την καμπούρα, αυτή η κοινωνία μπορεί να ήταν έστω λίγο καλύτερη».

«Και επειδή βλέπω διάφορα σχόλια κάτω από ποστ που λένε “και εντάξει αυτό το λέμε εξέλιξη” μάλλον θέλεις τον γκέι με πίσσα και πούπουλα, κλεισμένο μέσα σε μία ντουλάπα και το βράδυ να δέρνεις τη γυναίκα σου αν δεν σου έφερε τις παντόφλες. Λυπάμαι, αρνείσαι να εξελιχθείς».

@giannis_katinakis

#tiktokgreece #gianniskatinakis

♬ πρωτότυπος ήχος – Giannis Katinakis

Τα πιο σημαντικά