Ξέσπασε μετά από αυτό που άκουσε: Ο Τριαντάφυλλος «τελείωσε» τον Γιώργο Κορόμι με 4 λέξεις

26 Μαΐου, 20233:00 ΜΜ
More videos

Ευκαιρία να ρίξει τα «βέλη» του στον Γιώργο Κόρομι βρήκε ξανά ο Τριαντάφυλλος, με αφορμή τις δηλώσεις του στο «Πρωινό μας».

Ο Γιώργος Κόρομι έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και ανέφερε τον λόγο που δε θέλει να κερδίσει το ριάλιτι επιβίωσης η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν πρέπει να κερδίσει γυναίκα, γιατί σύμφωνα πάντα με τον ίδιο οι γυναίκες δεν έχουν γνώσεις επιβίωσης και εύρεσης τροφής.

Συγκεκριμένα, ο Κόρο είπε:

«Η Σταυρούλα είναι σίγουρα από τις πιο δυνατές κοπέλες. Αλλά δε θα έβαζα κοπέλα νικήτρια, γιατί δεν έχουν γνώση στην εύρεση τροφής. Δεν μπορώ να βγάλω τη Σταυρούλα νικήτρια από τη στιγμή που άμα την αφήσω μόνη της σε ένα νησί δε θα βρει τροφή… Οπότε γι’ αυτόν τον λόγο θα βγάλω τις κοπέλες απ’ έξω (από τους νικητές)».
Αυτές τις δηλώσεις είδε ο Τριαντάφυλλος και έγινε πυρ και μανία!

Ο τραγουδιστής τα έχωσε στον Κόρο μέσω instastories: «Θαυμάστε τον, απολαύστε τον, θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες, τις γυναίκες που έχουν τόση δύναμη, που μας έφεραν στη ζωή, που πόνεσαν για εμάς και αποκλείει γυναίκα επειδή δεν φέρνει σταματημένα σαλάχια.

Οι γυναίκες είναι η δύναμή μας ρε τεράστιε ψαρά. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι έλεγαν στο χωριό μου και βασικά σε όλα τα χωριά της Ελλάδας μας».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News