Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΞέσπασε με 3 λέξεις: O Καπουτζίδης τα είπε όλα για τον Θάνο...

Ξέσπασε με 3 λέξεις: O Καπουτζίδης τα είπε όλα για τον Θάνο Πλεύρη και τις υιοθεσίες παιδιών

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέσπασε κατά του Θάνου Πλεύρη.

Αφορμή στάθηκαν όσα δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Action24 το βράδυ της Παρασκευής 6/10, σχετικά με τα ΛΟΑΤΚΙ ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν ή έχουν ήδη αποκτήσει παιδιά, με φόντο την πρόσφατη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η ανάρτηση ξέσπασμα κατά του Θάνου Πλεύρη

«Ως ΛΟΑΤΚΙ άτομο, κάθε μέρα έρχομαι αντιμέτωπος με ανόητες δηλώσεις και συζητήσεις στην ελληνική τηλεόραση. Έχω αποφασίσει να μην απαντήσω σε κανένα συνεντευξιαζόμενο, ή παρουσιαστή και απλώς να μην πηγαίνω σε εκπομπές που εκφέρουν ή αναπαράγουν κακοποιητικό λόγο και γι’ αυτό δεν έχω εμφανιστεί πουθενά από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν.

Σήμερα όμως πραγματικά ξεπεράστηκε κάθε όριο, καθώς ο πρώην υπουργός υγείας κύριος Αθανάσιος Πλεύρης, χρησιμοποιώντας ως όχημα μια δήλωση του κυρίου Κασσελάκη, η οποία ούτε σε μένα άρεσε, προσέβαλε ΛΟΑΤΚΙ γονείς και κυρίως τα παιδιά τους, και υποτίμησε κατάμουτρα τα σπίτια τους, τη γονεϊκή στοργή που απολαμβάνουν και τη διαπαιδαγώγηση τους. Και έφερε αντιμέτωπους με τον κακοποιητικό του λόγο, υπαρκτούς γονείς και υπαρκτά παιδιά που δεν του έφταιξαν σε τίποτα! Όλοι οι γονείς, ασχέτως φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού κάτι θα πρέπει να εξηγούνε κάθε μέρα στα παιδιά τους. Αυτή είναι η δύσκολη αλήθεια.

Αν έρθει ένα διαζύγιο θα πρέπει να τους το εξηγήσουν, αν έρθει ένας θάνατος μέσα στην οικογένεια, θα πρέπει να τον εξηγήσουν, αν το παιδί ρωτήσει γιατί έχει δυο μαμάδες ή δυο μπαμπάδες, θα πρέπει να το εξηγήσουν. Θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί δεν έχει αδερφάκι, τι σημαίνει η λέξη υιοθετημένος. Και κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, θα πρέπει να εξηγήσουν το ανήκουστο. Το γιατί ο παππούς είναι νεοναζί, και πως ξεπερνιέται κάτι τέτοιο. Όλα χρειάζονται εξήγηση. Αλλά οι πραγματικά καλοί γονείς μπορούν να τα εξηγήσουν όλα. Του εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό που τυχόν κληθεί να εξηγήσει. Και εύχομαι επίσης ο πρωθυπουργός μας να βρει το θάρρος να εξηγήσει στους βουλευτές και υπουργούς του, ότι ο κακοποιητικός τους λόγος είναι αυτός που κρατά τη χώρα στην υπανάπτυκτη πλευρά της Ευρώπης και όχι οι οικογένειες που ζουν σε ένα ευτυχισμένο σπίτι», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Καπουτζίδης και ξεσπάθωσε κατά του Θάνου Πλεύρη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη:

Τα πιο σημαντικά