Ξέσπασε η Βίκυ Καγιά: «Ε, όχι να βγάλουμε σκάρτη την Χατζηπαντελή, η κοπέλα είναι σταρ»

19 Ιουνίου, 2022 5:11 ΜΜ
More videos

Τα γυρίσματα του GNTM ξεκίνησαν και η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά είναι ενθουσιασμένη αλλά και πικραμένη για τα σχόλια που ακούει για τους νέους κριτές που θα βρίσκονται στο πλευρό της, κυρίως για την guest κριτή, Σοφία Χατζηπαντελή.

Οκύβος ερρίφθη και λίγα μόνο 24ωρα μετά την επίσημη ανακοίνωση για την νέα κριτική επιτροπή του GNTM και την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου. Και αυτά δεν είχαν μόνο χαρά, αλλά και αρκετά σχόλια που αφορούσαν τη νέα guest κριτή, Σοφία Χατζηπαντελή. Η Βίκυ Καγιά ξεσπάθωσε για τις κριτικές και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα της συνεργάτη με πολύ δυναμικό τρόπο.

«Η κοπέλα είναι σταρ. Ας σταματήσουμε το body shaming»

Η Βίκυ Καγιά από την πρώτη στιγμή έδειχνε χαρούμενη, όχι μόνο για την δική της επιστροφή σε ένα τηλεοπτικό project που φέρει την σφραγίδα της, αλλά και για την πλήρη ανανέωση του GNTM. Λίγες μόνο ώρες μετά το πρώτο γύρισμα, έκανε και τις πρώτες δηλώσεις στη κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου, αλλά μέσα στον ενθουσιασμό της, ξαφνικά…συννέφιασε όταν την πληροφόρησαν για όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί, για την Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν έχω ακούσει τις κριτικές, αλλά όχι να βγάλουμε σκάρτη την Σοφία. Η Σοφία είναι σταρ. Ας σταματήσουμε όλο αυτό με το body shaming…δεν το μπορώ. Ήταν δική μου επιλογή η Σοφία».

Η Βίκυ ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική όταν δήλωσε πως δεν επικοινώνησαν μαζί της οι παλαιοί κριτές για να της ευχηθούν καλή επιτυχία. Ωστόσο τόσο με τον Άγγελο Μπράτη, όσο και με τον Δημήτρη Σκουλό γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και έχουν φιλικές σχέσεις. Εκτός αν υπάρχει κάτι, το οποίο έχει συμβεί και έχει φέρει την ρήξη στην σχέση τους. Όσο για την Σοφία Χατζηπαντελή, τα στελέχη τόσο της παραγωγής όσο και του καναλιού, είναι ενθουσιασμένοι μαζί της μετά τα πρώτα γυρίσματα. Φυσικά η παρουσία της, αφορά μόνο τις οντισιόν.

Πάντως οι κριτές και οι coach έχουν ήδη δημιουργήσει μία ωραία παρέα μεταξύ τους και με την Βίκυ είχαν χθες το βράδυ και την πρώτη τους βραδινή έξοδο.