Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΞέσπασε η Νίκη Λυμπεράκη: Είπε σε 2 φράσεις αυτό που όλοι σκέφτονται...

Ξέσπασε η Νίκη Λυμπεράκη: Είπε σε 2 φράσεις αυτό που όλοι σκέφτονται για τον πατέρα Αντώνιο

Η παρουσιάστρια Νίκη Λυμπεράκη σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα της Κιβωτού του Κόσμου και σχολίασε τα όσα συμβαίνουν με τον πατέρα Αντώνιο.

Τρεις μέρες μετά την προβολή της εκπομπής του Mega «Μεγάλη Εικόνα» με καλεσμένο τον πατέρα Αντώνιο, ήρθαν στη δημοσιότητα οι καταγγελίες σοκ για τις κακοποιήσεις στην «Κιβωτό του Κόσμου».

katagrafi 56

Η Νίκη Λυμπεράκη η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεγάλη Εικόνα» βρέθηκε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Δηλώσεις της Νίκης Λυμπεράκη

«Είναι μία υπόθεση που μας έχει ταράξει όλους, νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος ο οποίος στο άκουσμα αυτή της ιστορίας δεν έχει ταραχθεί εσωτερικά. Η επικαιρότητα δυστυχώς στη χώρα μας είναι γεμάτη με τέτοιες υποθέσεις, φρικώδεις υποθέσεις», ήταν το πρώτο σχόλιο της δημοσιογράφου.

Και στη συνέχεια περιέγραψε: «Αυτός ήταν ένας λόγος που έκανα αυτή την εκπομπή, ακούγοντας όλη αυτή την ιστορία για τον Μίχο, τον Κολωνό, σκέφτεσαι ότι χρειαζόμαστε κάτι καλό, αντιλαμβάνεσαι πως τρεις μέρες μετά την εκπομπή έρχονται όλα αυτά στη δημοσιότητα, όλο αυτό είναι κάτι που μας κλονίζει πάρα πολύ, όλη την ομάδα», είπε η Νίκη Λυμπεράκη και κατέληξε: «Περισσεύει να πως ότι δεν υπήρχε καμιά υπόνοια αυτής της εκπομπής».

Τα πιο σημαντικά