Ξέσπασε η Κλέλια Ρένεση: «Χρειαζόταν ειδική μελέτη για να αποσαφηνιστεί αν οι ΜΕΘ είναι απαραίτητες»

19 Δεκεμβρίου, 202111:24 ΠΜ

Με μια οργισμένη ανάρτησή της στο Instagram, η Κλέλια Ρένεση είπε τη γνώμη της για το θέμα της μελέτης Τσιόδρα – Λύτρα αναφορικά με τη θνησιμότητα εκτός ΜΕΘ.

Η ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού έχει ως εξής:

«Ψηφίστε το πιο τραγελαφικό ανέκδοτο!!:

  1. Χρειαζόταν ειδική μελέτη για να αποσαφηνιστεί αν οι ΜΕΘ είναι όντως απαραίτητες στο σύστημα υγείας (ένας γιατρός των ΜΕΘ μόλις αυτοκτόνησε από τα γέλια).
  2. Αυτή η μελέτη έγινε με κρατική εντολή (!🤯!) και με κάποιον τρόπο δεν έφτασε πότε αυτό το χαρτάκι στους αρμοδίους.
  3. Τώρα σύσσωμη η δημοσιογραφία κ το κοινωνικό καφενείο παίζει το «πούντο πούντο το δαχτυλίδι, ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις» με τον έναν να πετάει το μπαλάκι στον άλλον.
  4. Το χαρτάκι εξαφανίστηκε κ οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης παραπέμπουν τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν άλλους εκπρόσωπους!
  5. Στο μεταξύ η Ελλάδα έχει τη μεγαλύτερη θνησιμότητα σε κόβιντ ανά κάτοικο άλλα τους λιγότερους γιατρούς ανά κάτοικο κ βεβαίως τις λιγότερες ΜΕΘ ανά κάτοικο.
  6. Τα φάρμακα ήρθαν άλλα μην τα είδατε κάπου;;; Θα ναι μπόνους μάλλον για όσους ήταν καλά παιδιά κ δεν αντιμίλησαν.
  7. Όλα αυτά ενώ η ζωή συνεχίζεται (για κάποιους τυχερούς), η Γη γυρίζει κ ο Κυριάκος βασιλεύει χωρίς να έχει γίνει δα και τίποτα σπουδαίο. Συμβαίνουν αυτά βρε αδερφέ.
  8. Και ενώ ο Πρωθυπουργός μας συνεχίζει να απολαμβάνει τη θέση κύρους του, γιατροί έχασαν τη δουλειά τους επειδή είπαν αυτό που λέει η μελέτη, πριν ζητηθεί η μελέτη, πριν γίνει η μελέτη, από τα μελετηρά τσακάλια.

Προτείνω να ψηφίσετε με αριθμό και emoji έτσι για να αποτελειωθεί το ανέκδοτο.

Υγ. Μπροστά σ αυτή τη συμμορία, τα ανέκδοτα με την Αννούλα που σηκωνόταν απ τον τάφο ακούγονται πολύ δεύτερα».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News