Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη για την κακοποίηση της γάτας στην Αιδηψό

3 Μαΐου, 20221:32 ΠΜ

Την οργή της για την κακοποίηση της γάτας από νεαρό, σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, εξέφρασε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της ίδιας όπου ποζάρει με τη γάτα της, γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο σαν μία ιστορία. «Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα αγοράκι που γεννήθηκε σε μια οικογένεια που στις αρχές και τις αξίες της δεν συμπεριλαμβανόταν ο σεβασμός και η αγάπη προς την ίδια την ύπαρξη και τη ζωή», έγραψε αρχικά, τονίζοντας στη συνέχεια πως «το αγοράκι συνελήφθη. Στους ομοίους του μάλλον, κόπηκε το γέλιο λίγο απότομα».

«Οι δυσλειτουργικές συμπεριφορές από κακές αρχές και σαθρές αξίες πρέπει να αποτρέπονται. Και κάπου εδώ τα 50.000 ευρώ και τα έως 10 χρόνια φυλάκισης μπορεί και να βοηθήσουν. Όχι για να παραδειγματιστεί και να γίνει άνθρωπος το περίττωμα, αλλά για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει ως απόβλητο ανάμεσα σε πλάσματα, χωρίς να μολύνει τους γύρω του», κατέληξε στην ανάρτησή της για την κακοποίηση της γάτας σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό.

Ελεονώρα Μελέτη: Το αγοράκι συνελήφθη, στους ομοίους του κόπηκε το γέλιο

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη:

«Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα αγοράκι που γεννήθηκε σε μια οικογένεια που στις αρχές κ τις αξίες της δεν συμπεριλαμβανόταν ο σεβασμός και η αγάπη προς την ίδια την ύπαρξη κ τη ζωή.

Το αγοράκι αυτό μεγάλωνε και στη πορεία της ζωής του αναζητούσε ομοίους του ώστε να ταιριάξει.

Βρήκε λοιπόν, και άλλους που μεγάλωναν με αξίες και αρχές που δεν συμπεριελάμβαναν τον σεβασμό κ την αγάπη προς την ύπαρξη κ τη ζωή.

Το αγοράκι και οι όμοιοι του εφάρμοζαν στη ζωή τους αυτό που είχαν διδαχθεί κ που καθρέφτιζε το σύνολο των αξιών και των αρχών που είχαν υιοθετήσει.

Έτσι λοιπόν σε μια ψαροταβέρνα δελέασαν με φαγητό ένα γατάκι και μετά το έσπρωξαν στη θάλασσα. Το βρήκαν πολύ αστείο και γελούσαν.

Το αγοράκι συνελήφθη. Στους ομοίους του μάλλον κόπηκε το γέλιο λίγο απότομα.

Το πρόβλημα που έχει το αγοράκι, οι όμοιοι του αλλά και όλοι μας, είναι το ότι οι αρχές και οι αξίες ενός ανθρώπου δύσκολα μετακινούνται.

Για αυτό καλό είναι να επιλέγονται και να διδάσκονται προσεκτικά.

Που σημαίνει πως οι δυσλειτουργικές συμπεριφορές από κακές αρχές και σαθρές αξίες πρέπει να αποτρέπονται.

Και κάπου εδώ τα 50.000 ευρώ και τα έως 10 χρόνια φυλάκισης μπορεί και να βοηθήσουν.

Όχι για να παραδειγματιστεί και να γίνει άνθρωπος το περίττωμα, αλλά για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει ως απόβλητο ανάμεσα σε πλάσματα, χωρίς να μολύνει τους γύρω του. Νιαου.»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News