Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΞέσπασε η Χρηστίδου για επίθεση που φέρεται να δέχτηκε ρεπόρτερ στον γάμο...

Ξέσπασε η Χρηστίδου για επίθεση που φέρεται να δέχτηκε ρεπόρτερ στον γάμο Μουζουράκη

Δημοσιογραφικό παρασκήνιο είχε ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη στην Αίγινα. Ο λόγος είναι ότι η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπως κατήγγειλε η Σίσσυ Χρηστίδου, έστειλε δημοσιογράφο στο νησί για να καλύψει τα παρασκήνια του γάμου κι αυτό προκάλεσε την αντίδραση των συναδέλφων της.

Η δημοσιογράφος του Open Weekend, Βίκυ Δέτσικα, μίλησε στον αέρα της εκπομπής για το περιστατικό, αναφέροντας ότι τα πράγματα δεν συνέβησαν σε τέτοιο βαθμό ούτε σε τέτοια έκταση. Από την μεριά τους τόσο η Ελένη Τσολάκη και όσο κι η ομάδα της εκπομπής της απόρησαν για τον λόγο που βρέθηκε η συγκεκριμένη ρεπόρτερ εκεί και για τον ντόρο που δημιουργήθηκε.
«Δεν κατάλαβα τι λες; Αυτό το μάθατε εκείνη την στιγμή; Ήρθε ένας δημοσιογράφος και σας είπε γεια σας, ήρθα να κάνω το backstage; Γιατί να σας το πει; Μαθαίνω ότι το κορίτσι δέχθηκε λεκτική επίθεση κι είναι ανεπίτρεπτο. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας είτε είναι λεκτική είτε οποιαδήποτε μορφή βίας. Υπάρχει αυτό; Το είδες;» είπε η Ελένη Τσολάκη στην Βίκυ Δέτσικα, η οποία απάντησε: «Δεν ήταν τόσο ακραία επίθεση, ήταν απορία», διαψεύδοντας έτσι τις καταγγελίες για λεκτική επίθεση και απειλές με μηνύσεις.

Η Ελένη Τσολάκη είπε στη συνέχεια: «Φαντάζομαι το κορίτσι θα ρώτησε αν έχει την άδεια να τραβήξει ρεπόρτερ και φωτογράφους γιατί δεν είναι δημόσια πρόσωπα κι είναι άνθρωποι που δούλευαν εκείνη την στιγμή. Αν δεν είσαι δημόσιο πρόσωπο, δεν χρειάζεται μία άδεια για να σε τραβήξει ο άλλος; Ποιο ήταν το θέμα; Δεν το έχω καταλάβει. Ήθελε να ρωτήσει για την σύσκεψη των εκπομπών (σ.σ. για το πως αποφασίστηκε να παρευρεθούν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι εκεί)… Πώς θα πω τι ειπώθηκε σε ένα ραντεβού;».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε από την πλευρά του: «Έχει και την αστεία εκδοχή. Σου λέει, αφού πληρώσαμε για να κάνουμε την αποστολή, αλλά δεν θα δείξουμε τα πλάνα… Θα μπορούσε να κάνει οδοιπορικό στην Αίγινα. Ήταν μια κακή επιλογή, σκέψη και μόνο σαν πλάκα -δεν μπορώ να δω Mega τώρα και δεν ξέρω πως τα παρουσίασαν, προτιμώ να δω Open- μόνο ως χιουμοριστικό κι αστείο μπορώ να το δεχτώ. Το άλλο είναι πολύ άστοχο κι από ό,τι μάθαμε είναι νέο κορίτσι η ρεπόρτερ. Δεν φταίει αυτή. Αν δεν θες να παίξεις ένα θέμα, μην το παίζεις καθόλου».

Η Βίκυ Δέτσικα είπε επίσης: «Δεν είδα κανέναν να την τραμπουκίζει, κανέναν να της φέρεται με άσχημο τρόπο. Σε καμία περίπτωση δεν την τραμπούκισε κανένας. Απλά της είπαμε ότι δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτό. Ωστόσο μάς τράβηξαν πλάνα και εμάς και κάποιους τεχνικούς που είχαν πει ότι δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να βγούμε. Δεν τράβηξε πλάνα από τον γάμο, αλλά τράβηξε εμάς που κάναμε τη δουλειά μας».

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου είπε: «Ήθελαν να παίξουν τον γάμο, χωρίς να παίξουν τον γάμο. Επειδή ακούστηκε για τραμπουκισμό κι είναι πάρα πολύ σοβαρό να βγαίνει στον αέρα κάτι τέτοιο, είναι σοβαρό αν δεν έχει συμβεί κάτι να αφήνεται να εννοηθεί ότι έχει συμβεί. Να βγάλουμε θέμα ξαφνικά, επειδή δεν έχουμε θέμα, είναι αστείο. Μου κάνει πάρα πολύ μυστήριο όλο αυτό».

Η Ελένη Τσολάκη ανέφερε κλείνοντας: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπήρξε κάτι τέτοιο. Θέλω να πιστεύω ότι κανένας επαγγελματίας άνθρωπος δεν θα έκανε μια επίθεση σε ένα κορίτσι, μικρό ή μεγάλο, έμπειρο ή χωρίς εμπειρία, δεν έχει καμία σημασία, σε έναν άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή βρίσκεται σε ένα μέρος για να κάνει τη δουλειά του και αυτό είναι το σημαντικό».


Τα πιο σημαντικά