Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΞεσπάει η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον σύζυγο της: «Δεν είναι τσάντα. Είναι...

Ξεσπάει η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον σύζυγο της: «Δεν είναι τσάντα. Είναι κάτι ιερό»

Ένα Q&A ήταν αρκετό για να εκνευρίσει τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία απαντάει στους ακολούθους της για ποιο λόγο δεν προβάλλει τον σύντροφό της.

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με χρήστες του Instagram, οι οποίοι αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν προβάλλει τον σύντροφό της με τον οποίο θα ανέβει σε λίγο καιρό τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σε ένα Q&A που έκανε το απόγευμα της Τρίτης 30/08 στο Instagram, το μοντέλο δέχθηκε ερώτηση για αυτό το ζήτημα και απάντησε εμφανώς εκνευρισμένη γράφοντας στη λεζάντα του βίντεο:

«Σας παρακαλώ πάρα μα πάρα πολύ για ακόμα μια φορά! Αν όπως λέτε με αγαπάτε, με συμπαθείτε και με στηρίζετε, στηρίξτε και αυτή την επιλογή μου. Γιατί να μπω στη διαδικασία να επιτρέψω να κρίνει ο ένας και ο άλλος τον πιο όμορφο άνθρωπο που είχα ποτέ στη ζωή μου; Μοιράστηκα μαζί σας από ενθουσιασμό την πρόταση γάμου που μου έκανε και το έκανε και το έκανε με πολύ αγάπη γιατί ξέρω ότι πραγματικά κάποιοι ενδιαφέρεστε για μένα να είμαι ευτυχισμένη και ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας. Όμως, μετά από αυτό έχω παρακαλέσει πάρα πολλές φορές ότι δεν θέλω να δείξω κάτι περισσότερο».

Απάντησε λοιπόν μέσα από το στόρι της: «Επειδή το 80% των ερωτήσεων είναι πότε παντρεύομαι και γιατί δεν δείχνω τον σύντροφό μου θα σας απαντήσω ότι πρώτον δεν είναι τσάντα και δεύτερον γιατί έχει να κάνει με προσωπική ζωή. Κάτι που δεν θέλω να εκθέσω, είναι κάτι ιερό, κάτι όμορφο και δεν θέλω να το χαλάσω. Δεν μπορείτε αλήθεια να το σεβαστείτε; Σκεφτείτε κάποιον να σας πιέζει για κάτι που δεν θέλετε να το κάνετε. Μπείτε στη θέση μου σας παρακαλώ».

Τα πιο σημαντικά