Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
διάφοραΞεσπά ο πατέρας του Γιώργου Καρκά: «Χαίρομαι για τον γιο που έχω»

Ξεσπά ο πατέρας του Γιώργου Καρκά: «Χαίρομαι για τον γιο που έχω»

Έχει περάσει περίπου μια εβδομάδα από την αποκάλυψη της «περίεργης» υπόθεσης στην οποία ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, κατηγορείται ότι «βίασε» 24χρονο οδηγό ταξί κατά τη διάρκεια διαδρομής και το θέμα παραμένει στον «αφρό» της επικαιρότητας.

Ο πατέρας του 29χρονου ηθοποιού «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου. Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη υποστήριξε ότι ο γιος του έδωσε κατάθεση χωρίς δικηγόρο και ότι η οικογένεια προσπαθεί να πείσει τις Αρχές για την αποφυλάκιση του παιδιού τους και την μετατροπή της ποινής σε περιορισμό.

«Όταν πέρασε η πρώτη μπόρα, που όλοι εκπλαγήκαμε και στεναχωρηθήκαμε, μαζέψαμε τις δυνάμεις μας και με υπομονή ψάχνουμε με μεγάλη επιθετικότητα να βρούμε στοιχεία. Προσπαθούμε να πείσουμε τις Αρχές να αποφυλακίσουν τον γιο μας και να μετατρέψουν την ποινή της προφυλάκισης σε έναν περιορισμό ή κάτι άλλο. Θέλουμε να βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη…» ανέφερε ο πατέρας του Γιώργου Καρκά.

«Έμαθα τι συνέβη, το πρωί της Πέμπτης, από τη γυναίκα μου. Ζήτησα από το Αστυνομικό Τμήμα την Τετάρτη να επικοινωνήσει μαζί μας, αλλά δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μας όμως. Επικοινωνήσαμε την Πέμπτη με τον γιο μας, όταν ήδη είχε δώσει μια κατάθεση εκεί, χωρίς δικηγόρο…», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Δεν μου είπε τίποτα εμένα στο τηλεφώνημα. Είπε στην μητέρα του ότι κάποιος ταξιτζής τον κατηγορεί ότι τον είχε ληστέψει, κάτι τέτοιο… Ο γιος μου είπε ότι δεν έχει κάνει τίποτα. Το είχε πάρει απλά το θέμα… Όταν τον συναντήσαμε μας είπε αυτά που είπε και στη δικογραφία, ότι δεν ισχύει τίποτα δηλαδή… Χαίρομαι για τον γιο που έχω, όπως και η μάνα του. Ο καθένας έχει προσωπική ζωή και κάνει ότι θέλει, αρκεί να μη βλάπτει κανέναν διπλανό του…», επεσήμανε ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά