Ξεσπά ο πατέρας 11χρονης μαθήτριας: «Τρελάθηκα μόλις είδα τα μηνύματα του δασκάλου! Έσωσα το παιδί μου» (

26 Μαΐου, 2021 9:48 ΜΜ
More videos

Για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικων μαθητριών από τον δάσκαλό τους που προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη, μίλησε ο πατέρας ενός κοριτσιού εκ των θυμάτων στην κάμερα του Open.

Ο δάσκαλος αρνήθηκε κάθε κατηγορία και σε με πρωτοφανή δικαστική απόφαση, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και τέθηκε σε αργία. Ο πατέρας μιας 11χρονης μαθήτριας στην οποία ο δάσκαλος έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, βρήκε τα μηνύματα στο κινητό του παιδιού του και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές: «Τρελάθηκα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Κάποιοι φίλοι με βοήθησαν να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Της είπα ότι πρέπει να έχω πλήρη εικόνα των μηνυμάτων. Να μου τα λέει όλα κάθε φορά που στέλνει μήνυμα. Αυτό έγινε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, την Πέμπτη δηλώθηκε ο δάσκαλος γιατί άρχισε να το χοντραίνει», δήλωσε και πρόσθεσε ότι ο ίδιος απάντησε στον καθηγητή με προσποιούμενος την κόρη του.

«Πήρα τηλέφωνο το “Ανηλίκων” και μέσα σε 20 λεπτά με πήραν πίσω. Είχαν επικοινωνήσει με την ασφάλεια Σαρωνικού. Με το που διάβασαν τα μηνύματα ήταν πλέον πεπεισμένοι. Πήγαν και τον συνέλαβαν επί τόπου» δήλωσε ο πατέρας.«Εγώ δεν θα γίνω σωτήρας του κόσμου. Εγώ έσωσα το παιδί μου και κατ’ επέκταση βοηθήθηκαν και άλλα παιδάκια» ανέφερε.