Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΞεσπά ο Γιώργος Λιάγκας: «Μπορεί να μου πει κάποιος πόσα λεφτά έδωσε...

Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας: «Μπορεί να μου πει κάποιος πόσα λεφτά έδωσε η κυρία Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας;»

Με το θέμα των καλλιτεχνών που επέλεξαν να εμφανιστούν σε νυχτερινά κέντρα και μουσικές σκηνές καταπιάστηκε για ακόμα μία ημέρα το Πρωινό, λίγο πριν την ολοκλήρωση της σημερινής εκπομπής. Για άλλη μία φορά ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά της Πάολα και της επιλογής της να βγει στην πίστα το βράδυ του Σαββάτου και να τραγουδήσει.

Γιώργος Λιάγκας: Άγριο ξέσπασμα κατά της Πάολα και της απόφασής της να τραγουδήσει το βράδυ του Σαββάτου

Ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε δημόσια πόσα χρήματα έχει δώσει η Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου βρίσκονται οι τραυματίες του δυστυχήματος στα Τέμπη.
«Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιος πόσα λεφτά έδωσε η κυρία Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας; Ποιος πήγε, ποιος τα παρέλαβε και πόσα έδωσε; Θέλω να το μάθω. Ειλικρινά θέλω να το μάθω. Ας μου πει κάποιος πόσα λεφτά, πότε, ποιος τα παρέλαβε. Σας παρακαλώ πολύ, μάθετέ το, δεν είναι κακό» είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα;»

Στη χθεσινή εκπομπή, ο παρουσιαστής επεσήμανε: «Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο… Τα λεφτά θα πάνε στα νοσοκομεία; Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους! Πέθαναν τα παιδιά τους και οι ίδιοι. Είναι ζωντανοί νεκροί. Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας… Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα. Να ξανασυστηθούμε. Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε! Και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα. Είτε είναι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί».

«Εμείς που ζούμε και δεν είχαμε και συγγενείς, θα το ξεπεράσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Κι εγώ το Σαββατοκύριακο πήγα με τα παιδιά μου κι έφαγα, πήγαμε για μπάνιο. Η ζωή συνεχίζεται. Αλί από αυτούς που έχασαν τα παιδιά τους… Που έχασαν τη ζωή τους».

Δείτε σχετικό βίντεο με το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα εδώ:

Τα πιο σημαντικά