Ξεσπά η Ελένη Τσολάκη: «Είναι ντροπή, έχουμε ξεχάσει να βάζουμε όρια»

18 Αυγούστου, 20218:28 ΜΜ
More videos

«Πραγματικά αισθάνθηκα πάρα πολλή ντροπή, πάρα πολύ άσχημα και θυμό», λέει η Ελένη Τσολάκη.

Η Ελένη Τσολάκη σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not» δεν άντεξε και ξέσπασε, όταν προβλήθηκε το θέμα με την απάντηση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά στα τραγικά σχόλια που έγιναν για τον πατέρα της.

«Το διάβασα το πρωί και πραγματικά προσπάθησα για λίγα λεπτά να φέρω τον εαυτό μου στη θέση αυτού του κοριτσιού. Πραγματικά αισθάνθηκα πάρα πολλή ντροπή, πάρα πολύ άσχημα και θυμό. Σε αυτό το ίντερνετ έχουμε ξεχάσει να βάζουμε το όριο», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Η Ελένη Τσολάκη πρόσθεσε επίσης: «Που τελειώνει η ανθρωπιά, που ξεκινάει η πλάκα, που είναι το fake news, που μπορείς να πεις κάτι και να είναι απλά ένα σχόλιο. Τα σχόλια που γράφουμε τα διαβάζουν άνθρωποι, ψυχές, παιδιά, γονείς… Πώς είναι η κατάσταση αυτών των ανθρώπων που τα διαβάζουν;».

«Υπάρχουν πάρα πολλοί “άρρωστοι” και ηλίθιοι στο διαδίκτυο. Δεν πρέπει να τους δίνουμε σημασία. Η… γιατρειά σε αυτό είναι η αναισθησία. Δεν χρειάζεται να δίνεις σημασία σε αυτές τις ηλίθιες απόψεις. Υπάρχει μια δεξαμενή τεράστιας κακίας, ας μην της δίνουμε σημασία», σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Πηγή: zappit.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News