Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΞεσπά η Δήμητρα Παπαδήμα για τον κορονοϊό – «Είμαι ένα δουλάκι του...

Ξεσπά η Δήμητρα Παπαδήμα για τον κορονοϊό – «Είμαι ένα δουλάκι του συστήματος»

Η Δήμητρα Παπαδήμα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, το μεσημέρι του Σαββάτου και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο βιώνει την περίοδο της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού αλλά και πως αντιμετωπίζει την ενημέρωση που υπάρχει για το ζήτημα αυτό εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της. Η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Γιατί τα δελτία ειδήσεων δεν μας λένε το καλό μήνυμα, αλλά έχουν αποσιωπήσει τελείως την πηγή του κακού; Θέλω την απάντηση του ειδικού. Σαν τρελή καλλιτέχνης που είμαι, θέλω να μάθω γιατί μου στερούν τη ζωή μου και τη ζωή του παιδιού μου. Γιατί δεν μου λένε το ευχάριστο; Θέλω μετά από κάθε δελτίο να βάλω ένα πιστόλι στον κρόταφο και να αυτοκτονήσω. Ας ρωτήσουν τους Κινέζους επιστήμονες τι έκαναν; Να μας δώσουν αυτό για παράδειγμα. Γιατί μας λένε μόνο τα χειρότερα; Το κακό ξεπεράστηκε. Μα πώς ξεπεράστηκε; Είμαι ένα δουλάκι του συστήματος που τρέχω πριν έρθει η εφορία και την πληρώνω από πριν. Θέλω να μάθω τι γίνεται στην Κίνα, στην πηγή του κακού. Όταν πρόκειται για την υγεία μας, δεν θα επαναστατήσω σε αυτό το κομμάτι. Αλλά υπάρχουν λόγοι να επαναστατήσεις. Αν υπάρχει τρόπος να διορθωθούν τα πράγματα, ποιος δεν θέλει να το κάνει;” ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Παπαδήμα.

“Βλέπω γύρω μου φοβισμένους ανθρώπους… Εγώ πηγαίνω καθημερινά στο θέατρο, τσάμπα πάω, να γεμίζω τα κενά μου. Είμαι συνέχεια με ένα αντισηπτικό. Λέγεται αυτό ζωή; Αισθάνομαι ότι τσαλαβουτάμε…” πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.Τα πιο σημαντικά