Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
PlusΞεσπά η Αγγελική Ηλιάδη για το περιστατικό μπροστά στον γιο της: «Έβριζε,...

Ξεσπά η Αγγελική Ηλιάδη για το περιστατικό μπροστά στον γιο της: «Έβριζε, τον παρακαλούσα να ηρεμήσει»

Ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια, έκανε σαν τρελός, αναφέρει σε βίντεο που ανάρτησε

Η Αγγελική Ηλιάδη δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στον δρόμο, καθώς οδηγούσε έχοντας τον μικρότερο από τους γιους της, μαζί της στο αυτοκίνητο.

Μέσω Instagram stories, η τραγουδίστρια περιέγραψε πως ένας άγνωστος «πετάχτηκε μπροστά της» με το όχημά του και παρόλο που, όπως ισχυρίζεται η ίδια, εκείνος έφταιγε, άρχισε να της επιτίθεται λεκτικά με φωνές, με αποτέλεσμα να φοβηθεί και αυτή και το παιδί της.

«Σήμερα ήμουν στο δρόμο και οδηγούσα, ένας τύπος πετάχτηκε μπροστά μου στα ξαφνικά και ήθελε από τα αριστερά να περάσει μπροστά μου και να στρίψει δεξιά» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο

Η Αγγελική Ηλιάδη συνέχισε την περιγραφή της, λέγοντας: «Μου επιτέθηκε λεκτικά, ούρλιαζε μέσα στον δρόμο και στο τέλος ήρθε προς το παράθυρο μου. Έκλεισα το παράθυρο, γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις του και όλα αυτά τη στιγμή που είχα τον μικρό γιο μου μαζί στο αυτοκίνητο».

«Το παιδί μου είχε τρομοκρατηθεί»
Στην πορεία, η Αγγελική Ηλιάδη τόνισε ότι οι φωνές του άντρα, φόβισαν το παιδί της και σε κάποια στιγμή ένιωσε ότι χρειάζεται βοήθεια.

«Ο άνθρωπος ήταν σε έξαλλη κατάσταση, έβριζε και τον παρακαλούσα να ηρεμήσει. Δεν είχα πρόβλημα με αυτό που έκανε, αντιθέτως αυτός έριξε ευθύνες σε εμένα. Το παιδί μου είχε τρομοκρατηθεί και αυτός συνέχισε να μου επιτίθεται. Κάποια στιγμή μου είπε ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια, ήμουν μια γυναίκα μόνη με το παιδί μου και είχα να αντιμετωπίσω έναν άνθρωπο που έκανε σαν τρελός. Είμαι παρά πολύ ταραγμένη ακόμα, όμως λέω ευτυχώς που ήμουν ψύχραιμη και δεν συνέβη τίποτα χειρότερο» είπε στο βίντεο.

«Αν ήμουν άντρας, δεν θα τολμούσε να συμπεριφερθεί έτσι»

Τέλος, η τραγουδίστρια θέλησε να επισημάνει ότι αν δεν ήταν γυναίκα, αυτός ο άντρας δεν θα της είχε κάνει τέτοια επίθεση. «Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι όλοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Δεν μπορώ όμως να χωνέψω ότι οι άνθρωποι συμπεριφέρονται έτσι. Καμία ανοχή από το κράτος, από την δικαιοσύνη, από τους νόμους. Πότε επιτέλους θα αρχίσουν να λειτουργούν τα πράγματα σωστά; Πρέπει να σταματήσει αυτό. Βγαίνουμε στον δρόμο και κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή. Αν ήμουν άντρας, αυτός ο άνθρωπος δεν θα τολμούσε να συμπεριφερθεί έτσι» είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Τα πιο σημαντικά