Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Ξέρω το παιδί μου, δεν πιστεύω τίποτα»: Τα πρώτα λόγια της μητέρας...

«Ξέρω το παιδί μου, δεν πιστεύω τίποτα»: Τα πρώτα λόγια της μητέρας της Πισπιρίγκου, «δεν είχε να κερδίσει τίποτα»

Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου – λίγες μόνο ώρες μετά το ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση – είναι γεγονός: «Δεν πιστεύω τίποτα», λέει η γιαγιά της Τζωρτζίνας

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα, για πρώτη φόρα μετά το ένταλμα σύλληψης της κόρης της για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η γιαγιά των παιδιών στηρίζει απόλυτα την κόρη της, ενώ δηλώνει σίγουρη για την Ρούλα:

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δε θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου – αλλά γιατί την ξέρω, είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα πατέρας και μάνα μαζί».

«Μέχρι τελευταία στιγμή, θα είμαι δίπλα στην Ρούλα μου, στο παιδί μου», ανέφερε ακόμη με δάκρυα στα μάτια, μιλώντας στο Star.

Η γυναίκα περιέγραψε, ακόμη, όσα συνέβησαν τα πρώτα λεπτά που αστυνομικοί πήραν την Ρούλα Πισπιρίγκου – υποτίθεται για μια απλή κατάθεση:

«Εγώ ήμουν εδώ στο σπίτι, με ειδοποίησε η μικρή μου κόρη που ήταν μαζι της στο σπίτι. Μου είπε πως θα πάει στη ΓΑΔΑ και το βράδυ θα είναι πίσω στο σπίτι της».

«Δεν είχε τίποτα να κερδίσει σκοτώνοντας τη Τζωρτζίνα»

«Δεν θα είχε κανένα κέρδος αν σκότωνε την Τζωρζίνα γιατί έτσι δεν θα υπάρχει πια οικογένεια να κρατήσει τον Μάνο«, ανέφερε, παράλληλα, η μητέρα της 33χρονης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιόγραφου.

Περιέγραψε, άλλωστε, τη μεγάλη αγάπη της κόρης της για το 9χρονο κορίτσι, με το οποίο, όπως ανέφερε, επικοινωνούσαν με τα μάτια.

Η Τζωρτζίνα υπεραγαπούσε τη μητέρα της, υπογράμμισε η γιαγιά των κοριτσιών, ενώ βρισκόταν σε σοκ στην εντατική επειδή δεν έβλεπε την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Έκλαιγε και ούρλιαζε για τη Τζωρτζίνα»

Η μητέρα της κατηγορούμενη σημείωσε, τέλος, πως παρότι η Ρούλα δεν ήταν άνθρωπος που φώναζε και ούρλιαζε – το έκανε για την Τζωρτζίνα.

«Ζούσε μόνο για το χαμόγελό της».

Τα πιο σημαντικά