«Ξεράσαμε, Μαρία Αντουανέτα σε νέα έκδοση»: Το «κράξιμο» στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις φωτογραφίες που ανέβασε

30 Ιανουαρίου, 202312:50 ΠΜ

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου συνηθίζει να δημοσιεύει αρκετές στιγμές της καθημερινότητάς της στα social media. Σε μερικά από τα τελευταία της posts βλέπουμε σπάνια πλάνα από το σαλόνι και τον κήπο της. Μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει με τον σκύλο της και δείχνει πως κυλά το σαββατοκύριακό της στο σπίτι.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η παρουσιάστρια είναι όπως πάντα καλοντυμένη και… «ατσαλάκωτη» με σικ και προσεγμένη παρουσία. Κι ενώ πολλοί είναι εκείνοι που έγραψαν όμορφα λόγια για την ίδια, δεν έλειπε και το κράξιμο για την «τέλεια» εικόνα της, τα ακριβά γούστα αλλά και την άνετη ζωή που κάνει.

Το «κράξιμο» στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις φωτογραφίες που ανέβασε

Οι χρήστες σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι δεν την έχουν δει ποτέ ντυμένη απλά και γήινα και πως δείχνει πάντα σαν μια νέα Μαρία Αντουανέτα που δεν θέλει με τίποτα να «τσαλακώσει» την εικόνα της και να φανεί πιο «ανθρώπινη» και προσιτή, όπως είναι κάθε γυναίκα κάποια στιγμή.

Αντιδράσεις στις φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου στο Instagram

«Ξεράσαμε», έγραψε ένας χρήστης. «Μαρία Αντουανέτα σε νέα έκδοση», συμπλήρωσε ένας άλλος με τους περισσότερους να σχολιάζουν αρνητικά το ακριβό γούστο της και να την προτρέπουν να ντύνεται πιο casual.

Οι αναρτήσεις της Τατιάνας Στεφανίδου:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News