Ξεμύτισε ο Φιλιππίδης μετά τη δίωξη για βιασμό – Οι πρώτες φωτογραφίες του με καπέλο και γυαλιά

9 Ιουλίου, 2021 3:17 ΜΜ
More videos

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ξεμύτισε από τη βίλα του στο Ψυχικό όπου έχει ταμπουρωθεί όλο αυτό το διάστημα που έσκασαν οι καταγγελίες σε βάρος του και στη συνέχεια η δικαιοσύνη του άσκησε ποινική δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Καλυμμένος με καπέλο, γυαλιά ηλίου, φουλάρι και μάσκα προκειμένου να μην είναι εύκολα αναγνωρίσιμος, πασίγνωστος ηθοποιός που κατηγορείται για ποινικά αδικήματα, περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας και μιλούσε με έντονο ύφος στο κινητό του.

Ο φακός του YouWeekly πέτυχε τον ηθοποιό ο οποίος όλο αυτό το διάστημα παρέμενε κλεισμένος στο σπίτι του στο Ψυχικό μαζί με τη σύζυγό του Ελπίδα.

Οι συνάδελφοί του, του γύρισαν την πλάτη μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις και τελικά από τους 54 μάρτυρες που πρότειναν να καταθέσουν υπέρ του, εμφανίστηκαν μόνο 7 ανάμεσα στους οποίους ήταν και η σύζυγός του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης περιμένει να τον καλέσει η ανακρίτρια (έχει ήδη καθυστερήσει αρκετά) η οποία μελετά τον φάκελο με τις καταγγελίες σε βάρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες αν η κλήση του στον ανακριτή δεν γίνει μέσα στον Ιούλιο, τότε αναμένεται να γίνει τον Σεπτέμβριο.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να ζητήσει προθεσμία για την απολογία του, αλλά δεν μπορεί να αποφύγει να παραστεί αυτοπροσώπως όπως έχει κάνει έως τώρα καταθέτοντας  απολογητικό υπόμνημα μέσω του συνηγόρου του.

Ακολουθήστε μας στο facebook: