Ξεκίνησαν οι παραγγελίες του αγροτικού της Mercedes

5 Φεβρουαρίου, 2017 3:04 ΠΜ
More videos

H γερμανική εταιρεία άνοιξε το σύστημα παραγγελιών για τη νέα Mercedes X-Class, που αποτελεί το πρώτο pick up μοντέλο στη μακρόχρονη ιστορία της. Πριν μερικούς μήνες η Mercedes μας αποκάλυψε σε πρωτότυπη μορφή το πρώτο pick up μοντέλο της.

hgmsites

Το γερμανικό επαγγελματικό όχημα θα ονομάζεται Χ-Class και θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Navara NP300, επιλογή που έχει γίνει στο πλαίσιο της συνεργασίας της Daimler με τον όμιλο Renault–Nissan.

autoexpress

Η τελική μορφή παραγωγής του αυτοκινήτου θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2017 και οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους.

autoexpress

Μάλιστα, αυτές τις μέρες η Mercedes άνοιξε το σύστημα παραγγελιών του μοντέλου στη Μεγάλη Βρετανία, με προκαταβολή 1.000 λιρών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι ανάλογο θα ξεκινήσει και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Τέλος, τονίζουμε ότι το μοντέλο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο των Ιαπώνων στη Βαρκελώνη για τις αγορές της Ευρώπης, ενώ θα υπάρχει γραμμή παραγωγής και στο εργοστάσιο της Renault στην Αργεντινή, για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Επίσης, η κορυφαία έκδοση θα εφοδιάζεται με V6 diesel και την τετρακίνηση 4MATIC της Mercedes.

[newsauto]