Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Ξεκινάω κάθε μέρα ενέσεις στην κοιλιά μου»: Το πρόβλημα υγείας της Ιωάννας...

«Ξεκινάω κάθε μέρα ενέσεις στην κοιλιά μου»: Το πρόβλημα υγείας της Ιωάννας Τούνη στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

Η Ιωάννα Τούνη σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της.

Ιωάννα Τούνη: Τι αποκάλυψε η γνωστή influencer για την εγκυμοσύνη της

Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης, η influencer αποκάλυψε με ένα instagram story πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα έχει θρομβοφιλία και ο γυναικολόγος της τής σύστησε να κάνει ενέσεις στην κοιλιά της, τις οποίες και θα ξεκινήσει από σήμερα.

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοβιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι», αποκάλυψε.

Τα πιο σημαντικά