Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
γυναίκεςΞεκινάει φτιάχνοντας μια πλεξούδα κάτω από το σαγόνι της δημιουργώντας κάτι απίθανο

Ξεκινάει φτιάχνοντας μια πλεξούδα κάτω από το σαγόνι της δημιουργώντας κάτι απίθανο

Είναι ωραίο να ψάχνουμε νέους τρόπους για να φτιάξουμε τα μαλλιά μας, δημιουργώντας υπέροχα και πρωτότυπα χτενίσματα. Οι πλεξούδες αποτελούν την απόλυτη επιλογή, αφού υπάρχουν ένα σωρό παραλλαγές, οι οποίες μπορούν από μόνες τους να αποτελέσουν ένα υπέροχο χτένισμα ή να συνδυαστούν μεταξύ τους ή και με αλογοουρές, κότσους, updos κλπ. Όταν λοιπόν η κλασσική πλεξούδα γίνεται μονότονη και βαρετή, καλό θα είναι να βρούμε νέους δημιουργικούς τρόπους για να την απογειώσουμε!

Αυτή η πλεξούδα φαίνεται λίγο περίεργη στην αρχή ή απλά όταν ακούσετε το όνομα της. Είναι μια πλεξούδα κάτω από το σαγόνι, ή τουλάχιστον αυτό είναι στην αρχή!

Στην ουσία ονομάζεται «αναποδογυρίστε την πλεξούδα», αφού δεν πρόκειται να την αφήσετε να κρέμεται κάτω από το πηγούνι σας (εκτός αν το θέλετε), αλλά θα την αναποδογυρίσετε προς το πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερα μοναδικό χτένισμα που δεν πρόκειται να καταφέρετε με κάποια άλλη τεχνική.

Δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε αυτό το εκπληκτικό χτένισμα.

Πλεξούδα κάτω από το σαγόνι:

1. Ξεκινήστε φτιάχνοντας μια πλεξούδα κάτω από το σαγόνι σας, επιλέγοντας τον τύπο που εσείς επιθυμείτε (κανονική, ολλανδική, γαλλική, ψαροκόκαλο κλπ).

2. Κατά την διάρκεια της δημιουργίας της πλεξούδας σας προσθέτετε σιγά σιγά τούφες μέχρι να πιάσετε όλα σας τα μαλλιά.

3. Ασφαλίστε την πλεξούδα σας με ένα λαστιχάκι.

4. Αφού την ολοκληρώσετε, σηκώστε τη με προσοχή και γυρίστε τη στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Ψεκάστε λίγη λακ και είστε έτοιμη!

Δείτε το βίντεο με τα βήματα:

A video posted by Iris Araújo (@braids_in_action) on

Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτή η ιδιαίτερη πλεξούδα με το εφέ καταρράκτη που «χύνεται» στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χτένισμα με εντυπωσιακό αποτέλεσμα που δημιουργείται σε πολύ λίγα λεπτά και μοιάζει σα να έχει φτιαχτεί από κάποιον επαγγελματία. Επομένως, το χτένισμα αυτό μπορεί να αποτελέσει ακόμα και το νυφικό σας χτένισμα ή να φορεθεί σε κάποια επίσημη έξοδο σας. Ωστόσο, δεν θα ήταν απαγορευτικό και για μια απλή πρωινή βόλτα, αφού το ύφος του είναι χαλαρό, απλό, αλλά άκρως εντυπωσιακό.

Πηγή

Τα πιο σημαντικά