Ξεκινάει η νέα ζωή της μικρής Λυδίας – Έφτασε στην Αλόννησο με τη μητέρα της Καρολάιν

29 Ιουνίου, 2021 6:46 ΜΜ
More videos

Η μικρή Λυδία θα ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή σε ένα νέο περιβάλλον, στο σπίτι της οικογένειας με τη μητερα και τον πατέρα της δολοφονημένης μητέρας του.

Σύμφωνα με το newspaper, έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 18.00 το απόγευμα στο λιμάνι της Αλοννήσου η μητέρα της Κάρολαϊν, Σούζαν Κράουτς μαζί με την εγγονή της, την ενός έτους Λυδία, στην οποία ανατέθηκε η επιμέλεια.

«Η Αλόννησος θα αγκαλιάσει τη Λυδία»

Όλοι στο νησί στέκονται από την πρώτη στιγμή το πλευρό της μητέρας και του πατέρα της δολοφονημένης Κάρολαϊν. Και περιμένουν πως και πως τη στιγμή που η μικρή Λυδία θα φτάσει στο νησί για να μεγαλώσει εκεί όπου έζησε ευτυχισμένα παιδικά χρόνια η μητέρα της.

Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς της Κάρολαιν

«Η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει σε ιδανικό περιβάλλον στην Αλόννησο», λέει η οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν, μετά την απόφαση για την επιμέλεια της μικρής και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αλλά οι γονείς της 20χρονης κοπέλας φανέρωσαν και τη μεγαλοψυχία τους, καθώς, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος τους, θέλουν το παιδάκι να βλέπει και τους δύο παππούδες και τις δυο γιαγιάδες.

Από εκεί και πέρα, στο ευαίσθητο κομμάτι της μικρής Λυδίας, οι άνθρωποι της Καρολάιν σκοπεύουν να είναι και ελαστικοί στις ώρες που θα βλέπουν οι γονείς του πιλότου τη μικρή Λυδία. Το μωράκι που έμεινε ορφανό από μητέρα στην πιο τρυφερή ηλικία, μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Όπως δήλωσε στο «Mega» ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, αν θέλουν να βλέπουν το παιδί και περισσότερες ώρες, θα μπορούν.

«Αν οι γονείς του δράστη θέλουν να ασκήσουν το δικαίωμα, και περισσότερες ώρες αν το ζητήσουν θα το έχουν το παιδί. Οι γονείς της Καρολάιν πιστεύουν ότι ο ψυχισμός και η ισορροπία του παιδιού επιβάλλει να έχει όλους τους παππούδες αφού στερείται πατέρα και μητέρα» είπε χαρακτηριστικά.

Στο ερώτημα αν ο πιλότος πρέπει να έχει επαφή με το παιδί του, ο κ. Χαρμάνης ήταν ξεκάθαρος. «Δεν θεωρώ κατάλληλο ένα πατέρα που εναποθέτει το μωρό στο άψυχο σώμα της μητέρας του που μόλις έπνιξε.