Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Xείμαρρоς» η Ελένη Τσολάκη για Ευγενία Μανωλίδου

«Xείμαρρоς» η Ελένη Τσολάκη για Ευγενία Μανωλίδου

“Χείμαρρος” η Ελένη Τσολάκη για Ευγενία Μανωλίδου: «Ισοπεδωτικό, απαξιωτικό, στα όρια του απάνθρωπου»

Η Ελένη Τσολάκη σχολίασε στην εκπομπή της “Πρωινό ΣουΣου” τη χθεσινή συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Επικεντρώθηκε στη “Στιγμή της αλήθειας” που παρουσίαζε η Ευγενία Μανωλίδου, χαρακτηρίζοντάς την ως προσβλητική για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ελένη Τσολάκη«Ήταν ισοπεδωτικό, απαξιωτικό και στα όρια του απάνθρωπου»

Αρχικά η Ελένη Τσολάκη δήλωσε: «Μιας και μιλάμε αυτές τις ημέρες για την κριτική που δέχεται ο νέος κόσμος που μπαίνει στα media, η Ευγενία Μανωλίδου αν θυμάμαι καλά όταν μπήκε στον χώρο και έκανε τη Στιγμή της Αλήθειας και αν δεν άκουσε… Άλλο να κάνεις μία κριτική για το παιχνίδι και να πεις ότι δεν μου αρέσει και είναι ένα χοντρό reality. Γιατί ουσιαστικά για εμένα αυτό ήταν, ένα πολύ χοντροκομμένο reality, ισοπεδωτικό, απαξιωτικό και στα όρια του απάνθρωπου. Δεν μπορούσα να βρω ένα συναίσθημα που να πλησιάζει την ανθρώπινη υπόσταση»

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Η τηλεόραση αλλάζει. Δεν μπορώ να απαντήσω υποθετικά στο αν θα το παρουσίαζα γιατί πριν δέκα χρόνια, όπως ήταν τότε δεδομένη η τηλεόραση και τα πράγματα και όπως θα μου το παρουσίαζαν, μπορεί να είχα πειστεί ότι πάμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ενήλικες ήταν οι άνθρωποι που συμμετείχαν και εις γνώσιν τους θα γίνονταν, οπότε μπορεί να έλεγα και ναι. Ο τρόπος, όμως, που το είδαμε στο τέλος και αυτό που έχει μείνει είναι πάρα πολύ σκληρό»

Ελένη Τσολάκη για συνέντευξη Γεωργιάδη – Μανωλίδου
Εκτός ορίων ο Άδωνις Γεωργιάδης: Είπε την αλήθεια για τη σχέση του με την Ευγενία Μανωλίδου, “Αυτό είναι ντροπή, είναι αηδιαστικό”

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 6/11 ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

Μιλώντας ο υπουργός Εργασίας στον Ant1 για τη σχέση της Ευγενίας Μανωλίδου με την τηλεόραση δήλωσε τα εξής: «Ποτέ δεν της άρεσε η τηλεόραση. Είχε χρέη και ήθελε να τα πληρώσει και τα πλήρωσε από την τηλεόραση. Όταν ξόφλησε τα χρέη της, σταμάτησε την τηλεόραση. Της γίνονται προτάσεις ακόμα και λέει όχι, δεν θέλει. Ασχολείται με την Ελληνική Αγωγή και έχει κάνει θαύματα».

Απαντώντας σε δημοσιεύματα που κατά καιρούς τον θέλουν να βρίσκεται σε κρίση με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου ο ίδιος είπε: «Την τελευταία φορά που μας συνέβη ήμουν σε ένα τραπέζι. Μου στέλνει το γραφείο τύπου το δημοσίευμα από ένα ανθυποσάιτ και δεν του έδωσα καμία σημασία, είπα έλα τώρα που θα ασχολούμαστε με αυτή τη χαζομάρα τώρα, πήρα και την Ευγενία και γελάγαμε. Μέσα σε 24 ώρες όλο το διαδίκτυο ασχολούταν με αυτό. Γιατί; Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ τότε πήραν αυτή την ψευδή είδηση, την έκαναν πρώτο θέμα, την αναπαρήγαγαν χιλιάδες φορές, μου φόρτωσαν μια κυρία που δεν την ξέρω καθόλου, δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου και κάποια στιγμή βγήκε η Ευγενία και το καθάρισε».

«Μου έκανε φοβερή εντύπωση το μίσος και η όρεξή τους να καταστρέψουν την οικογένειά μου. Αυτό δεν είναι για μένα πολιτική κριτική. Αυτό είναι ντροπή, είναι αηδιαστικό. Είμαστε παντρεμένοι 20 χρόνια και είμαστε πολύ αγαπημένοι» πρόσθεσε.
Τα πιο σημαντικά