Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
επικαιρότητα«Ξεγέλασε» τον τραπεζίτη και τον άφησε απένταρο: Η Κατερίνα έκανε το Deal...

«Ξεγέλασε» τον τραπεζίτη και τον άφησε απένταρο: Η Κατερίνα έκανε το Deal της ζωής της και το ‘ριξε στο τσάμικο

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα έπαιξε η Κατερίνα στο Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο και όπως φάνηκε η τύχη ήταν αποκλειστικά με το μέρος της.

Η Κατερίνα από τα Ιωάννινα εργάζεται στα διόδια αλλά στον ελεύθερο χρόνο της είναι και δασκάλα παραδοσιακών χορών.

307

Στόχος της ήταν να κερδίσει ένα καλό ποσό που θα της επέτρεπε να δημιουργήσει ένα χορευτικό σύλλογο για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο Χάρης ανακοίνωσε διπλό εξηντάρι και το παιχνίδι άρχισε.

Η Κατερίνα εμπιστεύτηκε το ένστικτό της που της έλεγε ότι είχε μεγάλο ποσό στο κουτί της και έκανε ένα απρόβλεπτο παιχνίδι.

308

Παρότι οι πρώτοι γύροι δεν ήταν καλοί, ρίσκαρε και απέρριψε προσφορά 12.000€ του τραπεζίτη.
Η προσφορά ανέβηκε στις 16.500 ευρώ με την παίκτρια να παίρνει την απόφαση να σταματήσει, ενώ τελικά στο κουτί της είχε μόνο τις 4.000 ευρώ.
Αν τελικά δεν σταματούσε, στο επόμενο γύρο η προσφορά θα έφτανε τις 32.000 ευρώ, αφού οι 60.000 ήταν ακόμα μέσα στο παιχνίδι.

Στο παιχνίδι είδαμε την Κατερίνα να ζητάει μια χάρη τόσο από τον Χρήστο Φερεντίνο όσο και από τον Χάρη Αναγνωστόπουλο. Και εκείνοι, προκειμένου να χαλαρώσουν την παίκτρια ώστε να συνεχίσει το δυναμικό της παιχνίδι, δεν της χάλασαν το χατίρι.

Η γοητευτική παίκτρια, ζήτησε να ανοίξει το κουτί με τον αριθμό 18 και μόλις το καπάκι άνοιξε και είδε πως το ποσό που πέταξε «εκτός» ήταν τα 5 ευρώ ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς υπό τους ήχους του τσάμικου.

«Θα χορέψουμε;» ρώτησε ενθουσιασμένα η Κατερίνα και ο Χρήστος Φερεντίνος σηκώθηκε από την καρέκλα του για να την συνοδεύσει στο χορό. Γρήγορα, στο χορό μπήκε και ο δικηγόρος του παιχνιδιού, Χάρης Αναγνωστόπουλος χαρίζοντας μια μοναδική στιγμή στους τηλεθεατές του Alpha.
Τα πιο σημαντικά