Ξέφυγε η κατάσταση στο πάρτι – Στο νοσοκομείο 24 φοιτητές μεθυσμένοι

27 Μαΐου, 2022 10:48 ΜΜ
More videos

Το ετήσιο πάρτι των Μηχανολόγων σε χώρο του Πανεπιστημίου στο Βόλο ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες με δεκάδες φοιτητές μεθυσμένους και αρκετούς από αυτούς στα Επείγοντα του νοσοκομείου της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, magnesianews.gr, ασθενοφόρα κλήθηκαν και μετέφεραν στο Νοσοκομείο 24 φοιτητές και φοιτήτριες, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι κλήσεις έγιναν από τις 2:00΄ μετά τα μεσάνυχτα έως και τις 7:00΄ το πρωί, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι αφού ξημέρωσε στην περιοχή γύρω από τα ΚΤΕΛ, που βρίσκεται η Σχολή Μηχανολόγων, πολλοί ήταν οι φοιτητές που κοιμόντουσαν στην άκρη των πεζοδρομίων, νιώθοντας αδιαθεσία από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Η Αστυνομία δεν κλήθηκε και δεν χρειάστηκε να επέμβει, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φοιτητές πήγαν στον χώρο με «προμήθειες» αλκοόλ από τα γύρω καταστήματα, μάρκετ κλπ.

Μετά τα δύο χρόνια καραντίνας, δόθηκε η άδεια διοργάνωσης, με συμμετοχή ίσως και περισσότερων των 5.000 φοιτητών.

Ωστόσο τα πράγματα ήταν σε γενικές γραμμές ήρεμα και η κατάσταση ήταν καλύτερη από προηγούμενα χρόνια, καθώς στο τελευταίο πάρτι (πριν από τρία χρόνια) είχαν μεταφερθεί με συμπτώματα μέθης περίπου 70 φοιτητές και φοιτήτριες στο Νοσοκομείο Βόλου.