Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΞεχασμένος από όλους: Μόνος στο «τελευταίο ταξίδι» ο Βασίλης Μαλούχος, ούτε ένας...

Ξεχασμένος από όλους: Μόνος στο «τελευταίο ταξίδι» ο Βασίλης Μαλούχος, ούτε ένας συνάδελφος δε πήγε στη κηδεία

Ο Βασίλης Μαλούχος κηδεύτηκε το περασμένο Σάββατο, παρουσία μόνο μελών της οικογένειάς του, χωρίς κανέναν συνάδελφό του να παρευρεθεί.

Με ελάχιστους συγγενείς η κηδεία του Βασίλη Μαλούχου

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», ο 88χρονος ηθοποιός έφυγε ολομόναχος για το τελευταίο ταξίδι, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χαλανδρίου, παρουσία της οικογένειας των αδελφών Γιάννη και Γιώργου Μαλούχου, που είχαν φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο να πραγματοποιηθεί η τελευταία του επιθυμία, δηλαδή να ταφεί στην ιδιαίτερα πατρίδα του, τη Δημητσάνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την κηδεία έλειπε η κόρη του, Λία, η οποία δεν κατόρθωσε να έρθει από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, όπου ζει μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια.

Ελάχιστοι γνωρίζουν το θρίλερ που εξελισσόταν, εδώ και περίπου δύο μήνες, με τον ηθοποιό να βρίσκεται σε δημόσιο νοσοκομείο, χωρίς τα μέλη της οικογένειάς να γνωρίζουν το παραμικρό.

Κανείς δεν γνώριζε ότι ο Βασίλης Μαλούχος νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μαλούχος χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού, με τα μέλη της οικογένειάς του να προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί του, αλλά μάταια, καθώς δεν γνώριζαν πώς θα τον βρουν.

«Ψάξαμε παντού. Δεν κατορθώσαμε να τον εντοπίσουμε. Πέθανε ο άνθρωπός μας και το μάθαμε μέρες μετά, όταν μας ενημέρωσε το νοσοκομείο», αποκάλυψε συγγενικό του πρόσωπο στην εφημερίδα.

Τα πιο σημαντικά