Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΞαπλωμένη στο κάμπριο του γάμου - Ακομπλεξάριστη η Κόνι Μεταξά αμέσως μετά...

Ξαπλωμένη στο κάμπριο του γάμου – Ακομπλεξάριστη η Κόνι Μεταξά αμέσως μετά το μυστήριο

Ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 9/7. Οι βέρες είναι πλέον στο χέρι τους και το ζευγάρι είναι έτοιμο για όλα τα ωραία που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ώρες στο γλέντι. Αφού είδαμε τα πρώτα πλάνα από το μυστήριο, ήρθε η ώρα να ακολουθήσουν και οι φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές μετά την τελετή.

Η νύφη έχει ξαπλώσει στο πίσω κάθισμα του γαμήλιου αμαξιού και προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις της, καθώς η ζέστη είναι αφόρητη. Γι’ αυτό άλλωστε και ο γαμπρός μαζί με την ανθοδέσμη κρατούσε και βεντάλια, την ώρα που περίμενε την αγαπημένη του στα σκαλιά.

Οι φίλοι τους έχουν μαζευτεί γύρω από την τραγουδίστρια και την πειράζουν και τον χιουμοριστικό τρόπο που στέκεται αυτή τη σημαντική μέρα, ενώ εκείνη συνεχίζει να παραμένει στην ίδια θέση ακομπλεξάριστη, τόσο όσο κατά τη διάρκεια των ετοιμασιών που χόρευε break dance. Μάλλον τα ξέχασε όλα μετά το φιλί κατά την συνάντηση με τον καλό της.

Οι πρώτες φωτογραφίες μετά από τον γάμο της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση

Κόνι Μεταξά

 

 

Μάριος Καπότση

 

Με βιολιά και νταούλια διασκέδαζαν ο Λευτέρης Πανταζής και ο γαμπρός λίγο πριν την τελετή

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, το βράδυ του Σαββάτου 9/7, ενώθηκαν, όπως εξηγήσαμε, με τα δεσμά του γάμου στα πανέμορφα Χανιά, έχοντας δίπλα τους, όχι έναν ούτε δύο, αλλά έξι κουμπάρους. Το προηγούμενο βράδυ (7/7) μάλιστα, τα “έσπασαν” στο pre-wedding πάρτι που διοργάνωσαν και τώρα μένει να τους δούμε επιτέλους φορώντας τις βέρες τους.

Λίγο πριν έρθει αυτή η στιγμή, ο Ολυμπιονίκης διασκέδασε μαζί με τον πεθερό του, Λευτέρη Πανταζή, ακούγοντας μαντινάδες. Οι φίλοι τους, που βρίσκονταν εκεί και απολάμβαναν τη στιγμή, ανέβασαν το στιγμιότυπο αυτό στο Instagram τους και τάγκαραν και τους δύο, οι οποίοι φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι γι’ αυτό που πρόκειται να συμβεί. Κανείς τους δεν είχε ετοιμαστεί ακόμα, ενώ λογικά στο τέλος θα ξυρίσουν τον γαμπρό.

Πηγή: Υouweekly.gr:

Τα πιο σημαντικά