Ξαναπαντρεύονται Σκορδά και Λιάγκας; «Πάγωσαν» με την ατάκα για τον γάμο τους

9 Οκτωβρίου, 2021 8:47 ΜΜ
More videos

Ξαναπαντρεύονται Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας;

«Κοκκάλωσαν» οι δύο παρουσιαστές με την ατάκα που ακούστηκε για τον γάμο τους. Παράλληλα, δείτε την τρυφερή φωτογραφία που επιβεβαίωσε τις φήμες.

Συγκεκριμένα, στο Πρωινό του ANT1 μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στις πίστες αλλά και στο φετινό κύκλο του J2US δίπλα στη Σάσα Σταμάτη.

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης, η Φωτεινή Πετρογιάννη ενημέρωσε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για ένα απόσπασμα με τον Θέμη Αδαμαντίδη το οποίο και δεν έπαιξε στον τηλεοπτικό αέρα. Τότε οι παρουσιαστές θέλησαν να μάθουν περισσότερα για όσα συνέβησαν στα backstage της συνέντευξης.

Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν ήταν επικές!

Ο Θέμης Αδαμαντίδης δευτερόλεπτα πριν τη συνέντευξη ρώτησε την δημοσιογράφο της εκπομπής αν υπάρχουν εξελίξεις στο Πρωινό, καθώς νόμιζε ότι ο Γιώργος και η Φαίη ξαναπαντρεύονται.

«Συνέβη εκεί στο Πρωινό κάτι αυτό τον καιρό; Κάτι που να το αναφέρω κι εγώ; Δεν ξαναπαντρεύονται;».

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Βάσια Τριφύλλη την προηγούμενη Πέμπτη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον αείμνηστο ηθοποιό Θανάση Βέγγο αποκαλύπτοντας την επική στιγμή που προσπάθησε να απατήσει τη σύζυγο του!

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Τριφύλλη δήλωσε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά: «ο Θανάσης Βέγγος δεν ήθελε πολλά πολλά. Είχε παραπάνω από όρια, ήταν τεθωρακισμένος. Δεν ήταν σκληρός άνθρωπος, αλλά έτσι ήθελε να ζει. Ήταν επιλογή του».

«Είχε την γυναίκα του και δεν την απάτησε ποτέ. Μια φορά προσπάθησε και έγινε ρεζίλι των σκυλιών» πρόσθεσε η ηθοποιός. «Βγήκε με τα βρακιά κατεβασμένα κάτω στην Κόρινθο και φώναζε, «Μήνα μου σε απάτησα» και από πίσω η άλλη καθόταν και έλεγε «όχι, δεν πρόλαβε». Μου το είπαν οι ίδιοι».

Μετά το τέλος της μεγάλης συνέντευξής της πάντως, η Βάσια Τριφύλλη παρέμεινε στο πλατό, καθώς ήθελε να ακούσει και τα ζώδια. Μάλιστα, έκανε… παρέμβαση στα όσα έλεγε η Λίτσα Πατέρα και έκανε διάφορα αστεία, ένα εκ των οποίων και… χυδαίο.