Ξανά μαζί Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια – Η τρυφερή κίνηση που «έριξε» την ηθοποιό

30 Απριλίου, 202311:53 ΜΜ

Σε ένα σύντομο ταξίδι του από την Κύπρο στην Ελλάδα, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Κύπρου, Μιχάλης Χατζηγιάννης βρήκε λίγο χρόνο για να παρακολουθήσει την πρώην σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια στο θέατρο. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής δε δίστασε να κάνει μια τρυφερή κίνηση μπροστά σε όλους.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TLIFE, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο θέατρο Rex. Στο θέατρο όπου ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», στην οποία πρωταγωνιστεί η πρώην σύντροφός του Ζέτα Μακρυπούλια. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια για το τι της αρέσει σε έναν άντρα.

Στο θέατρο συναντήθηκε με τον Πρέσβη Κύπρου, Κυριάκο Κενεβέζο, και τη σύζυγό του Μαρία. Οι τρεις τους, συνομίλησαν για λίγα λεπτά έξω από τον χώρο του θεάτρου. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην αίθουσα και παρακολούθησαν την παράσταση από την πρώτη σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤLIFE, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πραγματοποίησε το ταξίδι για να πραγματοποιήσει κάποιες συναντήσεις με επικεφαλής αντίστοιχων πολιτιστικών φορέων. Βρήκε όμως λίγο χρόνο για να απολαύσει την πρώην σύντροφό του επί σκηνής.

Ξανά μαζί Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια

Η τρυφερή κίνηση Χατζηγιάννη στη Μακρυπούλια

Ξέρει καλύτερα από τον καθένα πόσο πολύ περίμενε η Ζέτα Μακρυπούλια τη στιγμή που θα επέστρεφε στο θεατρικό σανίδι. Δεν θα μπορούσε παρά να δείξει και έμπρακτα τη στήριξή του, την αγάπη και τον θαυμασμό του

Έχουν περάσει δύο περίπου χρόνια από τότε που ανακοίνωσαν την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, τα όσα έζησαν τα 12 χρόνια της κοινής τους ζωής είναι στιγμές που δεν μπορούν να σβηστούν.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, στο τέλος της παράστασης, επιφύλασσε και μια έκπληξη στη Ζέτα Μακρυπούλια. Τη στιγμή της υπόκλισης, σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή και προσέφερε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ηθοποιός το αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά καθώς και για εκείνη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.

Μετά το τέλος της παράστασης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου συνεχάρη όλους τους συντελεστές της παράστασης και βέβαια τον σκηνοθέτη κ. Καραθάνο για το εξαιρετικό του έργο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News