Ξανά μαζί Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη;

26 Οκτωβρίου, 202112:50 ΠΜ
More videos

Σε διάσταση βρίσκονται τους τελευταίους μήνες Γιώργος Πατούλης και Μαρίνα Πατούλη. Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έχοντας πάντα προτεραιότητά τους το παιδί τους.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και η πρώην σύζυγός του αναφέρθηκαν στη σχέση του σήμερα τονίζοντας πως και από τις δυο πλευρές υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός.

«Είναι σίγουρo ότι αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να υπάρχουν καλές και ζεστές ανθρώπινες σχέσεις και αυτές υπάρχουν. Η κα Πατούλη, η Μαρίνα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ικανή, έξυπνη και νομίζω ότι τα 35 χρόνια ήταν μια ζωή ολόκληρη που θα μας κρατάει πάντα να είμαστε καλά είτε μαζί είτε χώρια» ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης.

Από τη δική της πλευρά η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε: «Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι κάτι πολύ βαθύτερο από ένα γυαλί. Από τα 18 μου χρόνια ήμουν με τον Γιώργο. Ο Γιώργος δε θα πάψει ποτέ να είναι ο δικός μου άνθρωπος και η οικογένεια μου».

«Ακόμα δεν έχω τελειώσει με τον πρώτο γάμο. Είναι πάρα πολύ νωρίς και θέλω να νιώθω το αίσθημα της ασφάλειας και της οικογενειακής ζωής. Η οικογένεια δύσκολα να αλλάξει αλλά σίγουρα όλοι θέλουμε έναν σύντροφο στη ζωή μας.

Η αλήθεια είναι ότι ακούω πολύ συχνά τον όρο ζωντοχήρα αλλά αυτά τα στερεότυπα πρέπει να εκλείπουν. Ο Γιώργος είναι οικογένεια και θα είναι για πάντα, αυτό δεν αλλάζει», κατέληξε.

Δείτε όσα είπαν

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News