Ξανά μπαμπάς ο Κώστας Γρίμπιλας – Απέκτησε μία ακόμη κορούλα

20 Φεβρουαρίου, 20181:59 ΜΜ
More videos

Έχει περάσει πολλά στη ζωή του, τώρα όμως έχει βρει τις ισορροπίες του και τα χαμόγελα έχουν αντικαταστήσει τη λύπη του. Ο λόγος για τον Κώστα Γρίμπιλα και την σύζυγό του Πόπη που απέκτησαν ένα ακόμη μωράκι, μια πανέμορφη κορούλα που θα πάρει το όνομα «Αναστασία Χριστίνα»

Κώστας Γρίμπιλας: Απέκτησε μια ακόμη κόρη με την σύζυγό του Πόπη! | tlife.gr

Το ζευγάρι που πριν από τέσσερα χρόνια έχασε την μόλις εννιά μηνών κορούλα του, την μικρή Κωνσταντίνα αφήνει πίσω το πένθος του, χωρίς να ξεχνά την μικρή του πριγκίπισσα στο όνομα της οποίας έχουν δημιουργήσει και κοινωφελές ίδρυμα, και ζει ευτυχισμένο με τα παιδιά του.

Στη ζωή του ζευγαριού ήρθαν αρχικά τα δίδυμα Εμμνουήλ και Στεφανία, που γεννήθηκαν τον Μάρτη του 2016 και τώρα γεννήθηκε και η μικρή Αναστασία – Χριστίνα.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο δημοσιογράφος, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα, μέσα από την περιπέτεια της υγείας του και την μεταμόσχευση καρδιάς που έκανε πριν χρόνια.

«Η Κωνσταντίνα – Αγγελική, η Στεφανία – Μικαέλα, ο Εμμανουήλ – Χαράλαμπος, η Πόπη και εγώ θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τον ερχομό της Αναστασίας- Χριστίνας. Το μωρό μας γεννήθηκε στις 9:04 και ζυγίζει 3378 γραμμάρια. Μαμά και κόρη είναι πολύ καλά.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας. Ο Θεός να σας έχει καλά», έγραψε χαρακτηριστικά και ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook.

[tlife]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News