Ξάδερφος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο σεφ του Ομπάμα και του Μπάιντεν

10 Νοεμβρίου, 2020 6:27 ΜΜ
More videos

Άλλο ένα κοινό σημείο επαφής υπάρχει ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον νέο πρόεδρο της Αμερικής, Τζο Μπάιντεν

Ο Τζο Μπάιντεν είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημέρων. Ο έμπειρος πολιτικός του Δημοκρατικού κόμματος της Αμερικής είναι ο άνθρωπος που έδιωξε τον Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο. Ο 46ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει δεχτεί πολλά συγχαρητήρια για την εκλογή του. Ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς που ευχήθηκαν στον Μπάιντεν ήταν φυσικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα ήταν άμεσα ενδιαφερόμενη για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ιδιαίτερη σχέση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η εκλογή Μπάιντεν δεν άρεσε και τόσο στους Τούρκους. Την ίδια στιγμή ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει εκδηλώσει πολλές φορές την αγάπη του για την Ελλάδα. Μάλιστα, αυτό είχε γίνει πολλές φορές όταν ήταν αντιπρόεδρος του Μπάρακ Ομπάμα. Τότε είχε μείνει στην ιστορία και το «Τζο Μπαϊντενόπουλος». svg%3E

Ο Τζο Μπάιντεν γνωρίζει και έναν άλλο Μητσοτάκη

Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Τζο Μπάιντεν γνωρίζει και ένα άλλο μέλος της οικογένειας του Έλληνα πρωθυπουργού. Πρόκειται για τον Ευάγγελο Μητσοτάκη ή Angelo. Είναι ξάδερφος του πρωθυπουργού και γνωστός ομογενής επιχειρηματίας. Επί προεδρίας του Μπάρακ Ομπάμα είχε αναλάβει τη θέση του catering manager, ενώ διατηρεί και άριστες σχέσεις με τον νέο πλανητάρχη.

Οι άριστες σχέσεις του Ευάγγελου Μητσοτάκη με το ζεύγος Μπάιντεν φαίνεται με μια απλή επίσκεψη στο Facebook του γνωστού επιχειρηματία όπου όλες αυτές τις ημέρες μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες με το νέο Αμερικανό πρόεδρο και την σύζυγό του, από την περίοδο που βρισκόταν στην θέση του αντιπροέδρου της Αμερικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευάγγελος Μητσοτάκης πριν την συνεργασία του με το 44ο πρώτο ζευγάρι της Αμερικής Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα είχε γνωριστεί με τον Τζο Μπάιντεν, καθώς είχε αναλάβει κάποιες από τις δεξιώσεις της οικογένειας του.

Τα ονόματα των δυο κορυφαίων πολιτικών ανδρών βρίσκονται και στο βιογραφικό του σημείωμα στην σελίδα του βραβευμένου εστιατορίου, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης το “Mykonos Grill” στην πόλη Ροκβίλ, της μητροπολιτικής περιοχής Βαλτιμόρης – Ουάσιγκτον. Τις μεσογειακές συνταγές του έχουν απολαύσει εκεί και μεγάλα ονόματα επιχειρηματιών και διασημοτήτων όπως David Copperfield, Madonna, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Kylie Minogue, Jennifer Lopez, Robert De Niro, Arnold Schwarzenegger που είναι μερικά από τα αμέτρητα πρόσωπα που τον εμπιστεύονται.