Ξάδερφος Αντώνη Αλεξανδρίδη: «Θα ήταν εκεί πέρα φαβορί και θέλανε να τον φάνε»

8 Σεπτεμβρίου, 2020 10:41 ΜΜ
More videos

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο 24ωρο μετά τη δήλωση που προβλήθηκε στο live streaming του «Big Brother» από το στόμα παίκτη και έκανε λόγο για βιασμό.

Ο δικηγόρος του Αντώνη Αλεξανδρίδη, κ. Γιάννης Βέρρας το απόγευμα της Δευτέρας προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή «Live News» του Mega και τόνισε πως ο εντολέας του είναι μετανιωμένος και ζητά δημόσια συγγνώμη.

«Δε νοείται σε μια σύγχρονη κοινωνία να γίνονται αναφορές για εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας» είπε και επισήμανε ότι το μόνο αισιόδοξο από αυτήν την ιστορία είναι «η ετοιμότητα της κοινωνίας να απαντήσει άμεσα σε τέτοιου είδους σχόλια».

Επίσης ο κ. Βέρρας, στην πρώτη δήλωση για την υπόθεση ανέφερε: «Οποιαδήποτε άποψη εμπεριέχει σεξιστικό, ομοφοβικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο πρέπει να κατακρίνεται, είναι καταδικαστέα και δεν έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο. Επιφυλασσόμεθα για τις εξελίξεις τις οποίες καθοδηγεί ο ίδιος. Ο εντολέας μου δηλώνει μετανιωμένος, επιθυμεί να προβεί σε δημόσια συγγνώμη για τους λόγους που κρίνει και θεωρεί ο ίδιος».

Στην ίδια εκπομπή, μίλησε και ξάδερφος του πρώην παίκτη του «Big Brother» ο οποίος έδωσε την δική του ερμηνεία γύρω από την λέξη «πακέτο».

«Έχει γίνει τελείως διαστρέβλωση και έχει παρέμβει δικηγόρος και θα πάρει το βίντεο και θα το αναρτήσουν όπως πρέπει και θα πούμε αυτά που πρέπει. Εννοείται δεν θα το αφήσουμε έτσι. Το βίντεο δεν έχει προβληθεί όπως πρέπει. Το “πακέτο” που λέει, ότι αδειάζω, είναι ένα πακέτο με προφυλακτικά που το έχει δώσει η παραγωγή. Είναι ένα κουτί με προφυλακτικά το οποίο ήταν στο δωμάτιο του αρχηγού και ήταν εκεί μέσα 5 γυναίκες και κουβεντιάζανε και λένε και καλά, άμα ήσουν εκεί μέσα τι θα έκανες;

Και λέει θα πήγαινα κάθε ημέρα με άλλη μέχρι να αδειάσει το πακέτο εκεί μέσα. Όχι το “πακέτο” που δώσαν στον κόσμο να καταλάβει. Το βίντεο είναι κομμένο και μετά και καλά, βιασμό είναι, το λένε και καλά, θα με βιάζαν οι γυναίκες, δεν θα είχα άλλα προφυλακτικά θα με βιάζανε και μετά λέει θα ακολουθούσε και καλά βιασμός, όχι ότι είναι βιαστής.

Θα ήταν εκεί πέρα φαβορί και θέλανε να τον φάνε και περιμέναν να κόψουν, να ράψουν κάτι, να τον βγάλουν να μπει η κυβέρνηση στη μέση και δεν ξέρω ποιος άλλος για να φύγει από εκεί μέσα» είπε στο MEGA ξάδερφος του παίκτη.