Βρισηίδα Ανδριώτου: Μετακόμισε στη βίλα του φαρμακοποιού Σπύρου Μαρτίκα

4 Σεπτεμβρίου, 2022 3:37 ΜΜ
More videos

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους, μετά από πέντε μήνες έκαναν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor, που ένιωσαν έντονη έλξη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο, φρόντισαν να περάσουν πολύ χρόνο μαζί το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να συγκατοικήσουν.

Η κάμερα του Open Weekend και η Πένυ Καβέτσου συνάντησε το ζευγάρι στο φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα και επιβεβαίωσαν ότι πλέον μένουν μαζί στο σπίτι του φαρμακοποιού στον Πειραιά.

«Δεν μου επιτρέπεται να σας πω πολλά ακόμα. Έχω δεσμευτεί με πληροφορίες που δε μπορώ να μοιραστώ μαζί σας προς το παρόν. Νομίζω ότι ο έρωτας δεν κρύβεται. Η Βρισηίδα έχει έρθει στον Πειραιά, μένει μαζί μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που συγκατοικήσαμε, συγκατοικούσαμε και στο παιχνίδι. Είμαστε μαζί από τις 14 Απριλίου» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Από την πλευρά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου δήλωσε πως «προσαρμόζομαι. Και οι δύο είμαστε πολύ καλά. Εννοείται πως υπάρχει ο έρωτας. Εγώ με τον Σπύρο είμαστε καλά. Έχω μετακομίσει, έχουμε την καθημερινότητά μας».