Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
celebritiesΒρισηίδα Ανδριώτου: «Γιατί να την χαιρετήσω;» - Η αντίδραση της όταν έμαθε...

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Γιατί να την χαιρετήσω;» – Η αντίδραση της όταν έμαθε πως στο ίδιο event είναι και η Μαρία Αντωνά

Η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας και παρακολούθησε χθες 23/4 την επίδειξη του Λάκη Γαβαλά στο Ζάππειο Μέγαρο.

Μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη του show, κάθισε μπροστά στις κάμερες των εκπομπών και παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου

Αρχικά ρωτήθηκε για την Μαρία Αντωνά, η οποία βρέθηκε επίσης στην επίδειξη, με την πρώην παίκτρια του Survivor να αναφέρει πως δεν την χαιρέτησε καθώς δεν την γνωρίζει και δεν έχουν μιλήσει ποτέ.

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ από κοντά με τη Μαρία, οπότε δεν μιλάμε, ούτε φίλη μου ήταν ποτέ. Όχι, δεν την χαιρέτησα, γιατί να την χαιρετήσω; Δεν χαιρετάω έτσι κόσμο, ούτε την Μενεγάκη θα χαιρετούσα έτσι. Άμα δεν τους ξέρω τους ανθρώπους, θα τους χαιρετάω έτσι; Όποιον γνωρίζω, χαιρετάω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, έπειτα από ερώτηση είπε: «Μου είχαν προτείνει να κάνω τα backstage του Voice. Θα την ξανασκεφτόμουν αν ξαναγινόταν. Μου αρέσει κάτι έτσι πιο χαλαρό ότι σε σοβαρή παρουσίαση. Κάτι τέτοιο θα το δοκίμαζα».Η αντίδραση της όταν την είχαν ρωτήσει για το χωρισμό Αντωνά – Σοϊλέδη

Οι ρεπόρτερ, το βράδυ της Δευτέρας 8/4 συνάντησαν την Βρισηίδα Ανδριώτου σε έξοδό της και δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν σχετικά.

Αφού αρχικά αναφέρθηκε στον σύντροφό της και τις πασχαλινές της διακοπές, λέγοντας «Προς το παρόν έχουμε κλείσει να πάμε διακοπές το Πάσχα με τον Σπύρο. Το καλοκαίρι συνήθως φεύγει η αδερφή του και μένει ο Σπύρος στο φαρμακείο. Οπότε, έχουμε κανονίσει μόνο για Πάσχα, όπου θα πάμε στην Κάλυμνο με τον μπαμπά του και τη μαμά του».

Στην συνέχεια αφού την πληροφορήσαν για την είδηση χωρισμού Αντωνά – Σοϊλέδη που κυκλοφόρησε από χθες, σχολίασε: «Είναι είδηση ή φήμη; Και για μένα έχει γραφτεί ότι χώρισα, ισχύει; Σε περίπτωση που ισχύει, ουδέν σχόλιο, δεν μιλάω με τα παιδιά, οπότε ποσώς με ενδιαφέρει».
Τα πιο σημαντικά