Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024
διεθνήΒρήκε τον πατέρα της μέσω social media κι αυτός τη βiασε στην...

Βρήκε τον πατέρα της μέσω social media κι αυτός τη βiασε στην πρώτη συνάντησή τους

Αντί για χαρά έζησε τη φρίκη: Η κοπέλα για χρόνια αναζητούσε το βιολογικό πατέρα και τη βιολογική μητέρα της, αφού γνώριζε ότι ήταν υιοθετημένη.

Η κοπέλα από τις ΗΠΑ είχε δοθεί μικρή για υιοθεσία και δε γνώρισε ποτέ τον πατέρα και την μητέρα που την έφεραν στη ζωή, γι αυτό και άρχισε να τους ψάχνει.

Σύμφωνα με το μέσο «thesmokinggun» που αποκάλυψε τα σχετικά έγγραφα, η κοπέλα κατάφερε να βρει μέσω social media τον πατέρα της, επικοινώνησε μαζί του και μάλιστα κανόνισαν να συναντηθούν στην Τάμπα της Φλόριντα.

Η χαρά της ήταν μεγάλη, και στη συνάντηση πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί πίνοντας ποτά σε μαγαζιά και συνομιλώντας. Ο 53χρονος Ρόναλντ Άντινορ προσφέρθηκε να τη συνοδεύσει στο δωμάτιο ξενοδοχείου που έμενε, και εκεί φέρεται να έδειξε το άρρωστο πρόσωπό του.

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα, την νάρκωσε ώστε να μη μπορεί να αντιδράσει και την βίασε. Συνελήφθη και κρατείται, κατηγορούμενος για βiασμό και αιμομιξία, με εγγύηση αποφυλάκισης 275.000 ευρώ.

Καθώς τα αποτελέσματα του φαρμάκου άρχισαν να δρουν, η γυναίκα ανέφερε ότι ήταν σωματικά ανίκανη να αντισταθεί στις ορέξεις του Άντινορ. Σύμφωνα με την καταγγελία, προχώρησε σε πολλαπλές σ3ξουαλικές πράξεις ενώ η γυναίκα παρέμενε ημι-λιπόθυμη στο κρεβάτι.

Τελικά, το θύμα κατάφερε να φτάσει στο μπάνιο, όπου επικοινώνησε αμέσως με τον φίλο της για να τον ενημερώσει για τα οδυνηρά γεγονότα. Ο φίλος της ειδοποίησε αμέσως τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, ζητώντας βοήθεια για την κατάστασή τους.

Όταν έφτασε ένας αστυνομικός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο Άντινορ τρόμαξε και έφυγε γρήγορα από την περιοχή, αφήνοντας πίσω του το θύμα.


rantinoremug23

Κατά τη διάρκεια επόμενης συνέντευξης, που διεξήχθη μετά τη σύλληψη του Άντινορ, φέρεται να έκανε δηλώσεις που τον ενοχοποίησαν σχετικά με το περιστατικό.

Η έρευνα για το φερόμενο περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον Άντινορ να αντιμετωπίζει νομικές συνέπειες για τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.Τα πιο σημαντικά