Βρήκε έναν αδέσποτο σκύλο σε άσχημη κατάσταση στο δρόμο και τον πήρε. Η μεταμόρφωσή του είναι συγκλονιστική!

Αύγουστος 6, 2015 5:18 ΜΜ
More videos

Δεν υπάρχει τίποτε πιο λυπηρό από το να βλέπεις ένα ζώο που δεν έχει ζήσει τίποτε άλλο πέρα από μια ζωή γεμάτη κακοποίηση και παραμέληση. Από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βλέπεις ένα ζώο που λαμβάνει όλη την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζεται.

Δυστυχώς, η Kelsey ανήκει στην πρώτη κατηγορία μιας και πέρασε μια ολόκληρη ζωή, μόνη της, στους δρόμους. Η Kelsey ήταν ένα μετά βίας αναγνωρίσιμο σκυλί, του οποίου η απαλή λευκή γούνα είχε αντικατασταθεί από στρώματα βρωμιάς και ψώρας.

Ευτυχώς για την Kelsey ήρθε στο δρόμο της μια υπέροχη γυναίκα που την αγάπησε από την πρώτη στιγμή, την πήρε μαζί της και τη μεταμόρφωσε στην κυριολεξία.

Δείτε παρακάτω τη  μεταμόρφωση της Kelsey, χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους που της έδειξαν την άλλη πλευρά της ζωής, την όμορφη, αυτήν που δεν μπορούσε να φανταστεί καν πως υπάρχει. Η ιστορία της Kelsey είναι ένας καλός λόγος για να καταλάβουμε όλοι μας, πως κάθε σκυλί, κάθε ζώο, όπως κι αν μοιάζει εξωτερικά, πρέπει να έχει την ευκαιρία να βρει ένα παντοτινό σπίτι. Χρειάζεται μόνο αγάπη, φροντίδα και λιγάκι υπομονή.

Αυτή είναι η Kelsey. Ήταν ένα αδέσποτο ζώο, αναγκασμένο να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους. Έψαχνε για φαγητό και έθετε τον εαυτό της σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς περνούσε από επικίνδυνες γέφυρες και δρομάκια για να παραμείνει ζωντανή. Τελικά, κάποιος την βρήκε και αποφάσισε να της σώσει τη ζωή!

rescue_dogs_01-600x812

Καθώς ο ήλιος έλαμπε πάνω στο σώμα της Kelsey, ήταν εύκολο να διακρίνει κανείς πόσο ματωμένο και κακοποιημένο ήταν το δέρμα της. Αντί να έχει μια λευκή και υγιή γούνα, η Kelsey υπέφερε από πληγές και εγκαύματα σε ολόκληρο το σώμα της. Πέθαινε από την πείνα και μπορούσε κανείς να δει καθαρά τα πλευρά της να διαγράφονται.

rescue_dogs_02-600x837

Θα πίστευε κανείς πως ένας σκύλος τόσο παραμελημένος από την κοινωνία θα φοβόταν τους ανθρώπους, όμως όχι, η Kelsey πήδηξε γρήγορα στο αυτοκίνητου του ανθρώπου που ήρθε να την σώσει  και ήταν έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

rescue_dogs_04-600x843

Παρόλο που είχε αντιμετωπιστεί σαν βρωμιά σε ολόκληρη της ζωή της, η Kelsey ήταν ανοιχτόκαρδη και ευγενική. Τα ευγενικά μάτια της έδιναν, στους ανθρώπους που την έσωσαν, την αίσθηση πως είναι ευγνώμων για την βοήθειά τους.

rescue_dogs_03-600x850

Μια ομάδα γιατρών δούλευε ώρες ολόκληρες για να δώσει στην Kelsey όλη τη φροντίδα  και την προσοχή που χρειαζόταν.  Εδώ την βλέπουμε στην αγκαλιά του κτηνίατρου και είναι πολύ εύκολο να δούμε πόσο μικροσκοπική είναι στην πραγματικότητα.

rescue_dogs_06-600x862

Ο δρόμος για την ανάρρωσή της ήταν μακρύς, όμως η Kelsey ήταν έτοιμη για τη μεγάλη αλλαγή. Δείτε αυτό το αξιολάτρευτο προσωπάκι!

rescue_dogs_08-600x822

Δεν χρειάστηκε πολύ για να νιώσει άνετα η Kelsey με τη νέα ανθρώπινη παρέα της. Σύντομα είχε γνωριστεί με την απόλαυση της δροσερής σκιάς, του πράσινου γκαζόν, του παιχνιδιού και της χαλάρωσης. Πλέον, αυτά είναι που πρέπει να συνηθίσει.

rescue_dogs_09-600x655

Η Kelsey είχε επίσης χάσει την ευχαρίστηση της κοινωνικής συναναστροφής με άλλα σκυλιά, όμως σύντομα, μια νέα φιλία ήρθε στο προσκήνιο και η Kelsey βγήκε από το καβούκι της.

rescue_dogs_12-600x838

Καθώς η γούνα της μεγάλωνε ξανά και οι πληγές της είχαν γιατρευτεί, η ζωή της Kelsey  γινόταν όλο και καλύτερη. Απαλό κρεβάτι, συχνό φαγητό, απογευματινός ύπνος… Αυτή είναι ζωή!

rescue_dogs_14-600x699

Και πριν καν το καταλάβουν, η Kelsey ήταν ένα ολοκαίνουριο σκυλί! Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως ήταν ένα βήμα πριν το θάνατο.

rescue_dogs_15-600x663

Μπορείτε να πιστέψετε πως είναι το ίδιο σκυλί; Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει λίγη αγάπη!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε την όμορφη αυτή μεταμόρφωση στους φίλους σας, ώστε να διαδοθεί παντού η δύναμη της διάσωσης και υιοθεσίας ενός ζώου.

Ακολουθήστε μας στο facebook: