Βρήκε ένα σχεδόν νεκρό μωρό-σκίουρο. Σήμερα, εργάζεται καθημερινά μαζί του!

1 Ιουλίου, 2016 3:49 ΠΜ
More videos

Ένας στρατιώτης από τη Λευκορωσία με το όνομα Pyotr Pankratau βρήκε ένα μωρό σκίουρο χωρίς τις αισθήσεις του και σχεδόν νεκρό. Ο άνδρας το έκανε καλά ταΐζοντας το γάλα με μια σύριγγα.

Ονόμασε το κατοικίδιό του Μάσικ.

Ο Pyotr άφησε τον στρατό και μεταφέρει τον χνουδωτό του φίλο μαζί του.

Μετά τον στρατό, έγινε οδηγός ταξί και μαντέψτε ποιος πάει μαζί του καθημερινά στη δουλειά;

«Τον έπαιρνα μαζί μου παντού. Στον στρατό, παντού. Οπότε, το συνήθισε αυτό. Ο Masik έχει μια συγκεκριμένη καθημερινότητα στο σπίτι, τρώει, μετά κοιμάται, από την κουζίνα  είτε κάτω από την κουβέρτα ή στην ντουλάπα. Του αρέσει να κοιμάται μαζί μου, κοντά στον λαιμό μου. Είναι πολύ ανεξάρτητος. Δεν υπάρχουν καλύτερα ζώα.» δήλωσε ο άνδρας.

«Έφυγε μια φορά αλλά πήγα στο δέντρο και επέστρεψε. Πρόσφατα, τον έβαλα σε ένα δέντρο και ήταν απόλυτα τρομαγμένος και έτρεμε ολόκληρος.»

Ο Pyotr δεν λέει σε όλους τους επιβάτες πως υπάρχει ένας σκίουρος στο αυτοκίνητο. «Δεν τον δείχνω στον καθένα. Εννοώ, ποιος ο λόγος; Γιατί αν τον ενοχλώ όλη την ώρα; Τον δείχνω στα παιδιά. Ωστόσο, τον προσέχω συνεχώς.»

Ο Masik απολαμβάνει τις βόλτες με το αυτοκίνητο και να παίζει με τα παιδιά των επιβατών.

Οπότε, αν τύχει ποτέ να πάτε και να πάρετε ένα ταξί στο Μινσκ (πρωτεύουσα της Λευκορωσίας), μπορεί να βρεθείτε με τον σκίουρο αν οδηγά ο Pyotr!

Τι υπέροχη ιστορία! Σίγουρα οι επιβάτες αγαπούν να συναντούν τον φιλικό σκίουρο.

Πηγή φωτογραφιών: euroradio.fm

Ακολουθήστε μας στο facebook: