Βρήκε ένα «χαμένο» σκύλο μέχρι που διάβασε τι έγραφε πάνω το λουρί του.

28 Ιανουαρίου, 2017 12:13 ΜΜ
More videos

Όταν ο Τάιλερ Γουίλσον εντόπισε ένα Λαμπραντόρ να περιπλανιέται κοντά στο σπίτι του στο Κεντάκι σκέφτηκε, ότι ο σκύλος είχε χαθεί. “Έχω δει τον σκύλο εδώ και 2 βδομάδες στην περιοχή. Έτσι, όταν μια μέρα ήρθε και κάθισε δίπλα μου στο βενζινάδικο σκέφτηκα, ότι αυτό το σκυλί είχε χαθεί”, ανέφερε ο Τάιλερ.

Ο Γουίλσον ανακουφίστηκε, όταν είδε ότι το σκυλί είχε μια ταυτότητα στο λουρί του, αλλά ποτέ δεν θα μπορούσε  να μαντέψει αυτό που διάβασε: “Το όνομά μου είναι Ντιου. Δεν έχω χαθεί. Μου αρέσει να περιφέρομαι. Πες μου να πάω σπίτι.”

“Μόλις το είδα, κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και ήξερα ότι ήταν εντάξει. Ήταν τόσο γλυκός. Τον χάιδεψα και τον αγκάλιασα. Βράχηκα λίγο εξαιτίας της βροχής, αλλά άξιζε τον κόπο”, ανέφερε ο Γουίλσον.

Τελικά, αποδείχθηκε ότι ο Ντιου ήταν μια μικρή διασημότητα, γνωστός για τις βόλτες του και τις γνωριμίες του με καινούργιους ανθρώπους. Μετά τις περιπέτειες του πάντα γυρίζει σε μια κοντινή φάρμα που ζει μαζί με την οικογένειά του. “Ο Ντιου λατρεύει να κάνει καινούργιους φίλους. Ευτυχώς, φοράει τσιπάκι οπότε πάντα ξέρουμε που βρίσκεται. Του αρέσει να μοιράζει την αγάπη του”, ανέφεραν οι ιδιοκτήτες του.

Όταν ο Τάιλερ Γουίλσον εντόπισε ένα Λαμπραντόρ να περιπλανιέται κοντά στο σπίτι του στο Κεντάκι σκέφτηκε, ότι ο σκύλος είχε χαθεί.

“Έχω δει τον σκύλο εδώ και κανά δυο βδομάδες στην περιοχή.”

“Οπότε όταν ήρθε και κάθισε δίπλα μου σκέφτηκα, ότι αυτός ο σκύλος είχε χαθεί.”

Ο Ντιου φορούσε μια ταυτότητα που έγραφε “Το όνομά μου είναι Ντιου. Δεν έχω χαθεί. Μου αρέσει να περιπλανιέμαι. Πες μου να πάω σπίτι.”

“Όταν το είδα, κοιταχτήκαμε και ήξερα, ότι είναι καλά.”

“Τον χάιδεψα και τον αγκάλιασα.”

Τελικά, αποδείχθηκε ότι ο Ντιου ήταν μια τοπική διασημότητα, γνωστός για τις βόλτες του και τις γνωριμίες του με καινούργιους ανθρώπους.

Μετά τις περιπέτειες του πάντα γυρίζει σε μια κοντινή φάρμα που ζει μαζί με την οικογένειά του. 

“Ο Ντιου λατρεύει να κάνει καινούργιους φίλους…”Ευτυχώς, φοράει τσιπάκι.”

“Πάντα ξέρουμε που είναι…Απλά του αρέσει να μοιράζει την αγάπη του.”

[Facebook] [thedodo]

Ακολουθήστε μας στο facebook: