Βρήκε αυτόν τον άντρα μεθυσμένο και λιπόθυμο πάνω στο τιμόνι. Αντί να καλέσει την αστυνομία του έγραψε ένα σημείωμα

6 Ιουνίου, 2015 12:44 ΜΜ
More videos

Αν είναι κάποιο είδος εγκληματία που μας κάνει πραγματικά να θυμώνουμε είναι οι μεθυσμένοι οδηγοί.  

Το χειρότερο είναι πως βάζουν σε κίνδυνο όχι μόνο την δική τους ζωή αλλά και την ζωή των άλλων οδηγών στο δρόμο. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για να οδηγεί κανείς μεθυσμένος αλλά δυστυχώς πολλοί άνθρωποι το μαθαίνουν μέσα από σκληρό μάθημα.

Αν το σκεφθεί κανείς, θα είναι πραγματική ευλογία να συλληφθεί κάποιος που έχει πιει από την αστυνομία  γιατί έτσι θα σώσει την ζωή του. Υπάρχουν βέβαια και καλοί Σαμαρείτες που προτιμούν να βοηθούν μεθυσμένους οδηγούς παρά να βλέπουν να τους πιάνει η αστυνομία ή να ακούνε για το ατύχημα μετά.

Ένας χρήστης του κοινωνικού δικτύου Reddit βοήθησε έναν μεθυσμένο οδηγό που είχε αποκοιμηθεί πάνω στο τιμόνι και ανέβασε την φωτογραφία με το σημείωμα στο διαδίκτυο.

“Τον βρήκα έξω από ένα μπαρ στις τρεις τα ξημερώματα.  Προσπάθησα να τον ξυπνήσω αλλά τίποτα. Κάτι μουρμούρισε και ξανακοιμήθηκε. Αποφάσισα να του κρύψω τα κλειδιά στο πίσω κάθισμα και να αφήσω ένα σημείωμα και ένα μπουκάλι νερό. Ήξερα πως αν τον έβρισκε αστυνομικός θα τον πήγαινε στο κρατητήριο αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Τουλάχιστον προσπάθησα.” έγραψε ο χρήστης Krazy_Legs που διηγιέται την ιστορία του στο Reddit.

Δείτε τις φωτογραφίες και πείτε μας αν έκανε καλά αυτός ο ‘Ιππότης των μεθυσμένων’.

Ο άνδρας βρήκε τον μεθυσμένο οδηγό λιπόθυμο πάνω στο τιμόνι, έξω από το διαμέρισμά του στις τρεις το πρωί.

Αντί να καλέσει την αστυνομία άφησε στον μεθυσμένο οδηγό ένα σημείωμα και ένα μπουκάλι νερό.

 Στο σημείωμα, ο άνδρας του έγραφε πως τον βρήκε μεθυσμένο να κοιμάται και ότι είχε βάλει τα κλειδιά του στο πίσω κάθισμα και πως όταν ξυπνούσε την άλλη μέρα θα καταλάβαινε την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε στην ζωή. Δεν ήταν ήρωας απλά ο σιωπηλός του φύλακας.

Πιστεύετε πως αυτός ο αυτοαποκαλούμενος ‘Ιππότης των μεθυσμένων’ έκανε το σωστό;

Πηγές: RedditImgur

Ακολουθήστε μας στο facebook: