Βρήκαν τραγικό θάνατο σε φλεγόμενο αερόστατο: H τραγωδία που συγκλόνισε τον κόσμο.

25 Ιανουαρίου, 20157:41 ΜΜ

Φωτογραφίες-σοκ, που δείχνουν τη στιγμή που ένα αερόστατο αγγίζει καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος και μετά τυλίγεται στις φλόγες, σκοτώνοντας και τους 11 επιβαίνοντες σε αυτό, δόθηκαν το Σάββατο στη δημοσιότητα.

Ήταν ένα από τις χειρότερα αεροπορικά δυστυχήματα στη Νέα Ζηλανδία, που συνέβη σχεδόν τρία χρόνια πριν, ωστόσο μόλις σήμερα δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες από την τραγωδία, κατόπιν δικαστικής απόφασης.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τη στιγμή που ένα αερόστατο, στην περιοχή Κάρτερτον, ακουμπά ηλεκτρικά καλώδια και τυλίγεται αμέσως στις φλόγες. Λίγο μετά την ανάφλεξη, και ενώ έχει απομακρυνθεί από το σημείο επαφής, από το αερόστατο βγαίνουν μαύροι καπνοί και φαίνεται καθαρά να καίγεται (δεύτερη φωτογραφία).

Στην τελευταία και πιο συγκλονιστική φωτογραφία, το φλεγόμενο αερόστατο έχει παραμορφωθεί πλήρως και πέφτει με μεγάλη ταχύτητα προς το έδαφος. Αρχικά, οι εικόνες αυτές θεωρήθηκαν πολύ σκληρές και δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, έπειτα από πιέσεις των τοπικών μέσων ενημέρωσης και των οικογενειών των θυμάτων, ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση, Πίτερ Ράιαν, έδωσε εντολή να δημοσιοποιηθούν. Κι αυτό, όπως εξήγησε, το έκανε προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα δυστυχήματα στο μέλλον.

To σημείο στο οποίο κατέπεσε το αερόστατο μετά την ανάφλεξή του.

via

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News