«Βρήκαν αυτό στον πνεύμονα»: Τελευταία εξέλιξη για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, δίνει μάχη για τη ζωή του

25 Φεβρουαρίου, 20238:45 ΜΜ
More videos

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου ΥΓΕΊΑ, τα τελευταία 24ωρα, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δίνει μάχη για τη ζωή του

Ειδικότερα, ο 71χρονος καλλιτέχνης δίνει μάχη για τη ζωή του, έπειτα από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που εμφάνισε, με την υγεία του να είναι πολύ επιβαρυμένη, λόγω των αναπνευστικών προβλημάτων, αλλά και των προβλημάτων στο καρδιαγγειακό σύστημα που είχε στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν, ο παρουσιαστής νοσηλεύτηκε ξανά στο νοσοκομείο, για τρεις συνεχόμενους μήνες, αντιμετωπίζοντας και πάλι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που τον οδήγησε να διασωληνωθεί στην εντατική, καθώς εμφάνισε μία επιπλοκή και έπαθε λοίμωξη από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο.

Στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου η Ελένη Μαστραγγέλη

Η Έλενα Μαστραγγέλη, σύντροφος του παρουσιαστή, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», σήμερα, Σάββατο, το πρωί, υπογράμμισε ότι «είναι σε σταθερή κατάσταση, έχει ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα. Βρέθηκε το μικρόβιο και τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση».

Η ίδια συμπλήρωσε πως η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει ακόμα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί, αφού βρέθηκε το μικρόβιο και πιστεύουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί.

“Είναι σε σταθερή κατάσταση. Είχε ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα. Τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση, γιατί βρέθηκε το μικρόβιο χθες. Σταθερός είναι. Είχε ξεκινήσει από την Κυριακή ένας πυρετός, αλλά δεν ήταν σοβαρά. Την Πέμπτη το πρωί επιδεινώθηκε πολύ η αναπνοή του και πήγαμε στο νοσοκομείο. Τώρα είναι στην Εντατική. Δεν έχω επαφή μαζί του, μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Είναι καθησυχαστικοί οι γιατροί, αφού βρέθηκε το μικρόβιο. Πιστεύουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί”, σημείωσε η Έλενα Μαστραγγελή.google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News