Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
αληθινές ιστορίεςΒρήκα τρίχα στο σακάκι του, την πήγα για ανάλυση και ήταν από…αιδοiο

Βρήκα τρίχα στο σακάκι του, την πήγα για ανάλυση και ήταν από…αιδοiο

Είμαι δεύτερη φορά παντρεμένη με έναν άνθρωπο που αγάπησε εμένα και τα παιδιά μου από την πρώτη στιγμή.

Γνωριστήκαμε 3 χρόνια αφού χήρεψα και με στηριξε σε όλα. Πήγε κόντρα στους γονείς του για να είμαστε μαζί διότι εκείνοι του έλεγαν πως τον ήθελα για να μου μεγαλώσει τα παιδιά ενώ εμένα δεν με αφορούσε καν.

Στην πορεία ναι με βοήθησε αλλά από δική του επιλογή.

Έτσι ήσυχα ζούσαμε με την καθημερινότητά μας ώσπου πριν από 3 χρόνια και αφού τα παιδια μεγαλωσαν ειπαμε να μετακομίσουμε στην επαρχία.

Κάναμε νέο κύκλο φίλων, νέες γνωριμίες και γενικά καινούρια αρχή ενώ ο σύντροφος μου εργαζεται με τηλεργασια και μια φορα την εβδομαδα κατεβαινει στην Αθηνα στα γραφεία της εταιρίας.

Μια απο αυτες τις μέρες επέστρεψε σπίτι πιο αργά απ ότι συνήθιζε και ηταν κάπως. Έβγαλε το σακάκι του και παρατήρησα όπως το κρεμαγα στην ντουλάπα μια τρίχα κατσαρή να προεξέχει. Δεν ήταν δική μου εγώ είμαι ξανθιά και η τρίχα κατάμαυρη.

Θα σας φανεί τρελλο αλλά επειδή τον τελευταιο καιρό έβλεπα μια περίεργη συμπεριφορά απο εκείνον έβαλα την τρίχα σε ένα σακουλάκι, κατέβηκα κρυφά στην Αθήνα και την πήγα για ανάλυση μαζί με δικές του τρίχες. Το πορισμα; Τρίχα από γυναικεία γεννητικά όργανα και φυσικά οχι δική του.

Εμεινα έκπληκτη. Δεν μου έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα. Πώς να το χειριστώ;

Το ξέρω εδώ και 1 μηνα και δεν μιλάω. Οι σχέσεις μας έχουν παγώσει.

Παναγιώτα

Τα πιο σημαντικά