Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΒρέθηκε ο άνθρωπος που διαφωνεί με τον Χαραλομπόπουλο - Ο Γιώργος Λιάγκας

Βρέθηκε ο άνθρωπος που διαφωνεί με τον Χαραλομπόπουλο – Ο Γιώργος Λιάγκας

Βρέθηκε ο άνθρωπος που διαφωνεί με τον Χαραλομπόπουλο – Ο Γιώργος Λιάγκας – Ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε στην εκπομπή «Το Πρωινό», σχετικά με το ζήτημα της απαγόρευσης εισόδου της Σάσα Σταμάτη στην παράσταση, και μεταξύ άλλων, τα σχόλια του Γιώργου Καραμίχου για τη στάση του Χαραλαμπόπουλου – υιοθετώντας διαφορετική στάση από αυτή που επικρατεί μέχρι στιγμής στα social media.

Υπενθυμίζουμε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σάσα Σταμάτη πήγε στο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη. Λίγο αφότου η κ. Σταμάτη κάθισε μπροστά-μπροστά, μια ευγενής ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Διακριτικά έφυγε κι εκείνη.

Την αμέριστη στήριξη στην απόφαση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, εξέφρασε ο Γιώργος Καραμίχος ο οποίος τοποθετήθηκε και για τις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη, ασκώντας κριτική στο υπουργείο Πολιτισμού: «Μπράβο στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, αυτό που δεν έκανε το Υπ. Πολιτισμού στην Ελλάδα, το έκαναν οι καλλιτέχνες», σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός.

Σήμερα (17/12) στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε σχετικά με το ζήτημα της απαγόρευσης εισόδου της Σταμάτη στην παράσταση και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

– Λιάγκας: «Στη δημοκρατία επιλέγουμε τους θεατές μας; Αν ένας ακραίος φασίστας βλέπει την εκπομπή μου τι θα πω; Ένας χυδαίος φασίστας έρχεται να με δει τι θα του πω; Σήκω φύγε έξω;

– Σκορδά: «Άσχετο αυτό που λες»

– Λιάγκας: «Είναι ένα παράδειγμα, είναι κάποια ερωτήματα τα οποία είναι δυσδιάκριτα τα όρια, και από την άλλη και αυτό που είπε κ ο Καραμίχος, «Τι θες να πει το υπουργείο πολιτισμού, να πει ότι απαγορεύεται να μπαίνει η Σάσα Σταμάτη στα θέατρα;»

– Σκορδά: «Όχι, είναι μια τοποθέτηση γενική σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας».

– Λιάγκας: «Ναι, αλλά δεν μιλάμε για την ουσία, όλοι καταδικάζουμε τη Σάσα Σταμάτη, όλοι μπράβο μας όλοι, από εκεί και πέρα τι περιμένουν να υπάρξει επίσημη θέση ότι απαγορεύεται η είσοδος ενός πολίτη στο θέατρο; Δεν γίνεται αυτό στη δημοκρατία, να βλέπουμε τα πράγματα έτσι όπως είναι. Η Σάσα Σταμάτη θα έπρεπε να σκεφτεί ότι μετά από αυτό που έγινε, πρέπει για κάποιο διάστημα να μην πάει στο θέατρο, αυτό είναι ένα θέμα. Δηλαδή, αν ήμουν η Σάσα Σταμάτη, με αγάπη της το λέω, θα απέφευγα να πάω στο θέατρο για κάποιο διάστημα να μην προκαλέσω για να μην αναγκάσω τον κάθε Χαραλαμπόπουλο – δικαίως – να μου πει σήκω φύγε. Αυτή η είναι η ιστορία».

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά