Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΒρέθηκε νεκρός σε οικοδομή στο Χαϊδάρι ο άνδρας που έψαχνε η Αγγελική...

Βρέθηκε νεκρός σε οικοδομή στο Χαϊδάρι ο άνδρας που έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη

Μετά από είκοσι δύο μέρες ερευνών ο άνδρας που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και αναζητούσε το η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή Φως στο Τούνελ, βρέθηκε νεκρός.

Η σορός του Νίκου Συνοδινού 42 χρόνων, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου σε εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία στο Χαϊδάρι, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που ζούσε με την μητέρα του. Τον 42χρονο εντόπισε φίλος του, ο οποίος από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου που χάθηκε ο Νίκος βρισκόταν δίπλα στην οικογένεια του και δε σταμάτησε να τον ψάχνει.

Η μητέρα του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ο αδελφός του Γιάννης Συνοδινός που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου είχε κάνει έκκληση προκειμένου να τελειώσει το μαρτύριο της οικογένειας. «Αυτές τις ημέρες και εγώ και η μητέρα του ζούμε σε μια ψυχική οδύνη».

Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Αθηνών και φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσουν η νεκροψία – νεκροτομή.

Η δήλωση που είχε κάνει ο αδερφός του

«Είναι από το Χαϊδάρι ο αδελφός μου, γέννημα θρέμμα. Είναι πάνω από δύο εβδομάδες που αγνοείται, είναι πού δύσκολα, έχουμε αγωνία, στεναχώρια πολύ. Πήγε μια βόλτα, δεν συνήθιζε να δίνει αναφορά που πάει και τι κάνει, και από το απόγευμα που τον έπαιρνε τηλέφωνο η μητέρα μου ήταν κλειστό, κάτι που δεν συνήθιζε. Πήγαινε σε έναν φίλο για μια δύο ημέρες αλλά τον βρίσκαμε πάντα έστω και με γκρίνιες.

Αυτό που γίνεται τώρα είναι ένα τελείως καινούργιο πράγμα για αυτό μας έχει ανησυχήσει τόσο πολύ. Το τηλέφωνο του ήταν πάντα ανοιχτό. Του έχω στείλει και μηνύματα στο messenger και δεν έχουν διαβαστεί. Έχω ζητήσει να γίνει άρση απορρήτου, ήταν το πρώτο που ζήτησα, μου είπαν για να γίνει αυτό πρέπει να είναι κακούργημα, και τους απάντησα τι να περιμένω να τον βρω στο χαντάκι;» είπε ο αδελφός του Γιάννης Συνοδινός.

 Τα πιο σημαντικά