Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΒρέθηκε αυτό που έψαχνε η Αστυνομία: Ένα βήμα πριν την φυλακή ο «σκληρός»...

Βρέθηκε αυτό που έψαχνε η Αστυνομία: Ένα βήμα πριν την φυλακή ο «σκληρός» Μπαγκλαντεσιανός

Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Τα κομμάτια του παζλ που φαίνεται ότι έλειπαν, συμπληρώθηκαν μέσω της κάρτας SIM του κινητού της 27χρονης Αναστάζια. Η εν λόγω κάρτα μέχρι σήμερα θεωρούνταν κατεστραμμένη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η κάρτα βρίσκεται εδώ και μέρες στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, το κινητό του 32χρονου άντρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές και βασικού υπόπτου, του έπεσε αμέσως μετά το φονικό, καθώς βρέθηκε δίπλα από το σημείο της δολοφονίας.
Έψαχνε πώς να διαγράψει το στίγμα GPS από το κινητό του ο Μπαγκλαντεσιανός

Ο Μπαγκλαντεσιανός ο οποίος δεν έχει παραδεχθεί ούτε τη δολοφονία, ούτε τον βιασμό, επιχείρησε, όπως αποκαλύπτεται, να σβήσει και τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

Σύμφωνα με το Mega, ο 32χρονος έψαχνε στο Google πώς θα διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που έδειχνε τις κινήσεις του. Αφού κατάφερε να σβήσει τα δεδομένα από το δικό του κινητό, πήρε το τηλέφωνο της Αναστάζια κι έκανε ακριβώς το ίδιο.

Oι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ άνοιξαν τα κινητά τόσο του θύματος όσο και του δράστη και βρήκαν όλα τα δεδομένα που προσπάθησε να διαγράψει ο 32χρονος κατηγορούμενος.

Το GPS ουσιαστικά ήταν αυτό που «έδεσε» την υπόθεση, καθώς φάνηκε η κοινή τους πορεία από την ώρα που έφυγαν από το σπίτι, μέχρι την ώρα της δολοφονίας και της απόρριψης του σώματος της Αναστάζια. Οι αστυνομικοί, δηλαδή, είδαν τα στοιχεία από την ώρα που εντοπίστηκε η 27χρονη στο μίνι μάρκετ μέχρι την ώρα που έφυγαν η Ανταστάζια και ο 32χρονος κι ο τελευταίος επέστρεψε στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (23/6) ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί διώξεις για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση.
«Σκότωσαν το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο» – Ξεσπά η μητέρα της

Την ίδια ώρα, η μητέρα της 27χρονη τονίζει ότι: «για μένα, η Αναστάζια ζει. Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχει πάει ταξίδι, επειδή ταξίδευε πολύ και φαντάζομαι ότι είναι κάπου σε ταξίδι, ότι είναι κάπου στην Ελλάδα και απλώς δεν έχουμε τηλεφωνική επαφή και δεν πιστεύω ότι δε ζει. Δεν μπορώ να το πιστέψω και νομίζω ότι δεν είναι αυτή που βρήκαν».

«Αισθάνομαι ότι ζει και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τον θάνατό της. Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι, η αγαπημένη μου κόρη και είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Για μένα η Αναστάζια ζει και απλώς είναι σε ταξίδι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αφορά την κόρη μου όλο αυτό» πρόσθεσε.
Παράλληλα, σχετικά με τις νέες διώξεις που ασκήθηκαν στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές για βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση υπογράμμισε ότι είναι πεπεισμένη ότι είχε συνεργούς: «Εγώ δε θεωρώ απλώς, είμαι πεπεισμένη ότι δεν το έκανε μόνος του. Σίγουρα είχε συνεργούς. Σκοτώσανε το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο, δεν έχω λόγια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω, είτε ισόβια, είτε θανατική ποινή είναι λίγο γιατί αυτός πρέπει να περάσει αυτό που πέρασε η κόρη μου» συμπλήρωσε.

Τα πιο σημαντικά