Βραζιλιάνα παντρεύτηκε τον εαυτό της και είπε όχι σε Σεΐχη που της πρόσφερε 500.000 για να χωρίσει

28 Σεπτεμβρίου, 2021 6:12 ΜΜ
More videos

Ένα 33χρονο μοντέλο από το Σάο Πάολο παντρεύτηκε… τον εαυτό της, ενώ όταν ένας Σεΐχης της προσέφερε 500.000 δολάρια ώστε να χωρίσει και να βρεθεί μαζί του, αρνήθηκε.

Είναι δεδομένο ότι στην Ελλάδα ακούμε καθημερινά πράγματα που μας εκπλήσσουν, όμως αυτό που συνέβη στο Σάο Πάολο δεν έχει γίνει (ακόμα) εδώ. Συγκεκριμένα, η Κρις, ένα 33χρονο μοντέλο, αποφάσισε ότι δεν αντέχει άλλο τους άντρες και τις σχέσεις μαζί του, οπότε παντρεύτηκε… τον εαυτό της!

Μάλιστα, μετά τον «γάμο» έστησε ολόκληρο γλέντι με την παρέα της, αναρτώντας και φωτογραφίες στα social media, οι οποίες φυσικά έκαναν τον γύρο του κόσμου. Όπως προκύπτει από την ίδια την Βραζιλιάνα, ένας Σεΐχης εντυπωσιάστηκε (;) από το όλο γεγονός και της προσέφερε 500.000 δολάρια για να χωρίσει… τον εαυτό της και να βρεθεί στο πλάι του.

Εκείνη όχι μόνο αρνήθηκε την πρόταση αλλά με δηλώσεις χαρακτήρισε σεξιστικό το όλο γεγονός. Βέβαια, ό,τι και να γίνει από εδώ και πέρα, ένα είναι σίγουρο. Η Κρις έκανε το «κομμάτι» της, είπε όχι στα λεφτά και στήριξε την αγάπη της μέχρι τέλους.